Commander Systems– Monitorizarea masinii tale!

Monitorizare-flota-k0e1QPentru ca masina ta sa fie monitorizata in permanenta si sa fie in siguranta, Commander Systems iti pune la dispozitie un sistem de monitorizare pentru flota auto si vei fi mereu la curent cu tot ceea ce se intampla. Firma din Bucuresti iti ofera solutii optime de monitorizare a flotei auto cu ajutorul acestor dispozitive care sunt comercializate la cel mai bun raport calitate-pret. Prin intermediul acestui sistem nu numai ca vei sti unde se afla masina ta, dar vei putea verifica si daca angajatii respecta foaia de parcurs. Sistemul de monitorizare a flotei auto are rolul de a imbunatati performantele de munca ale angajatilor si implicit vei creste profiturile societatii.

Sistemul respectiv este un mijloc de monitorizare prin GPS in timp real a flotelor auto de mici si mari dimensiuni, utilizand o interfata Web. Vei putea monitoriza si localiza cu exactitate vehiculul cu ajutorul unei harti. Acest sistem este ideal pentru a identifica pozitia autovehiculului in caz de furt. Cu ajutorul acestui sistem vei putea obtine o gama larga de rapoarte, cum ar fi foi de parcurs, raport de viteza, stationare, dar si rapoarte complexe cum ar fi abatere ruta, raport de consum, depasiri de viteza, abatere orar, tahograf digital si istoric al masinilor. Astfel, se imbunatateste modul de exploatare al vehiculelor datorita efectului psihologic al monitorizarii prin GPS. Sistemul ofera posibilitatea vizualizarii si controlul mai multor autovehicule simultan, indiferent de numarul acestora. Vei putea gestiona mult mai eficient parcul auto datorita utilizarii datelor din rapoartele de monitorizare prin GPS. In plus, vei economisi timpul si banii pe care ii investesti in combustibil si vizite la service. Sistemele de monitorizare au un pret foarte accesibil si sunt cu adevarat eficiente, dovada a acestui fapt fiind numarul in crestere al companiilor care apeleaza la aceasta metoda de eficientizare a muncii. Acest sistem de monitorizare iti ofera posibilitatea de a opri motorul autovehiculului de la distanta si asigura o operare facila, fara a necesita vaste cunostinte IT. Sistemele de monitorizare a flotei auto au rolul de a elimina cazurile de viteza excesiva si uzura a parcului auto, elimina frauda legata de timpul efectiv de munca si reduc numarul de ore suplimentare platite.

Commander Systems, cu sediul in Bucuresti are ca obiect de activitate comercializarea unor servicii si sisteme in domeniul monitorizarii flotelor auto si nu numai. Serviciile de monitorizare nu au un program fix, iar specialistii Commander Systems sunt mereu disponibili si pregatiti sa te ajute cu toate informatiile necesare. Firma ofera servicii de monitorizare flota auto, monitorizare activa si pasiva prin satelit, monitorizare persoane si animale si chiar wifi pentru automobile. Pentru toate acestea clientul beneficiaza de consultanta la achizitionare, montare echipament si service ori de cate ori este necesar.

Pentru mai multe informatii acceseaza pagina de internet a companiei Commander Systems sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei. Specialistii Commander Systems te vor indruma in alegerea sistemului care sa corespunda perfect cerintelor si nevoilor tale. Mai mult decat atat, vei primi suport tehnic gratuit pe tot teritoriul Romaniei. Alege sistemele de monitorizare a flotei auto oferite de Commander Systems pentru eficientizarea si cresterea productivitatii firmei tale.

Datele de contact ale firmei Commander Systems

Adresa firmei: Bd. Dimitrie Pompeiu, Nr. 10A, Bucuresti

Telefon: 0755 048 105

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.