Commander Systems: Sisteme monitorizare flota auto

V-ati saturat sa urmariti pas cu pas ce se intampla cu masinile dumneavoastra, iar cheltuielile necesare deplasarilor multiple si reparatiei masinilor avariate va dau batai de cap? Va doriti o alternativa ieftina si utila pentru a inlocui vechiul sistem de urmarire a flotei auto pe care o administrati? In acest caz trebuie sa achizitionati si instalati un sistem de monitorizare a flotei auto performant si avansat, ce va poate oferi date in timp real despre locatia, viteza, distanta parcursa, starea autovehiculului si multe alte aspecte legate de activitatea intreprinsa de angajatii dumneavoastra.

Commander Systems vine cu solutia perfecta pentru a satisface nevoile si cerintele dumneavoastra. Compania comercializeaza sisteme de cea mai buna calitate, ce utilizeaza cele mai noi tehnologii pentru urmarirea flotei auto si pentru distribuirea in timp real a datelor inregistrate. Monitorizarea se poate realiza pentru flotele auto de mici si medii dimensiuni prin intermediul serviciilor GPS, utilizandu-se o interfata web ce va afisa rezultatele in tip real.

Desigur, urmarirea autovehiculelor se va realiza cu ajutorul unei harti Google Maps (licentiate) la nivel de strada, drumuri nationale, judetene si europene. Acelasi sistem va tine evidenta grafica a traseului, fiind posibila arhivarea datelor pe o perioada de 5 ani, actualizarea pozitiei autovehiculului se va realiza o data la 30 de secunde, permite localizarea masinii in caz de furt sau defectiune, posibilitatea opririi motorului de la distanta, precum si alte servicii esentiale pentru urmarirea sau monitorizarea flotei auto.

Toate aceste caracteristici, precum si multe altele, sunt incluse in sistemele comercializate de Commander Systems. Compania ofera doar produse de calitate crescuta pentru a multumi cu succes toate cererile clientilor. Experienta acumulata, precum si cererile satisfacute, recomanda produsele Commander Systems ca fiind cele mai bune de pe piata de profil din Romania. Preturile sistemelor sunt avantajoase, investitia facuta fiind amortizata in scurt timp datorita avantajelor cuprinse de monitorizarea profesionista a flotei auto.

Aceste avantaje includ: controlul activ asupra parcului auto si comunicarea permanenta cu acesta, reducerea costurilor de combustibil cu pana la 30%, posibilitatea unui management profesional, reducere si chiar eliminare a cazurilor de viteza excesiva, amenzi si uzura flotei auto, reducerea orelor suplimentare platite prin urmarirea pas cu pas a activitatii angajatilor pe traseu, reducere costuri operationale cu flota auto de pana la 15-30%, sau eliminarea fraudei legate de timpul efectiv de munca. Toate aceste aspecte sunt rezultatul unor analize de piata a celor ce utilizeaza astfel de sisteme performante de monitorizare flota auto.

Daca si dumneavoastra va doriti un astfel de sistem, atunci trebuie sa comandati produsele de la Commander Systems. Dupa cum am precizat, calitatea este garantata, iar pretul este unul mai mult decat avantajos. Pentru a va convinge de aceste aspecte, inainte de a comanda un sistem, accesati platforma online a companiei Commander Systems. Pe pagina web puteti gasi mai multe informatii referitoare la performantele produselor comercializate si la pretul solicitat pentru fiecare produs in parte. Tot prin intermediul aceluiasi website puteti citi mai multe lucruri despre activitatea intreprinsa de personalul Commander Systems si puteti solicita asistenta de specialitate sau ajutor din partea unui reprezentant al companiei.

Commander Systems, date de contact:

Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 10A, Centrul CONECT (modul 1), et. 3
cod poştal 020337, Sector 2, Bucureşti, România

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit-o pe zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.
In continuare, poti citi articole interesante si aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.