Compania Aquashield va ofera protectie SmartPhone deosebita, la preturi excelente

Undeva, langa parcul Herastrau in Bucuresti, isi are sediul compania Aquashield, care vine in intampinarea clientilor cu o gama variata si diversificata de solutii foarte eficiente in ceea ce priveste acoperirea hidrofoba, aplicate in diverse domenii de activitate. Iata ca specialistii Aquashield s-au gandit sa va ofere si protectie SmartPhone, pentru momentele inevitabile in care scapati telefonul in apa, il uitati in ploaie sau il udati din varii motive. Nu va mai faceti probleme pentru functionalitatea telefonului dvs., cu protectia SmartPhone de la Aquashield, chiar daca varsati lichid pe acest gadget!

Protectie SmartPhone – solutia mileniului III o gasiti numai in oferta companiei Aquashield

Aquashield este genul de firma care pune interesele si problemele clientilor mai presus de propriile interese financiare sau probleme de orice natura. Asadar, specialistii acestei companii se straduiesc sa ofere tuturor persoanelor interesate solutii impresionante, la preturi rezonabile, pentru protejarea suprafetelor care necesita o ingrijire speciala. La Aquashield veti gasi protectie textile sau pielarie, tratarea lemnului, cosmetica auto, protectie panouri fotovoltaice, protectie sticla dar si protectie SmartPhone.

Compania Aquashield colaboreaza cu producatori si distribuitori importanti din lumea intreaga, pentru a dezvolta solutii optine si centrate pe o piata unica. Asadar, specialistii Aquashield sunt mandri sa va prezinte o gama de produse superioare, cu rezultate excelente la nivel mondial, in ceea ce priveste respingerea apei, a murdariei, prafului sau uleiurilor. Si pentru ca telefonul dvs. Smart este o parte importanta a vietii dvs. cotidiene, trebuie sa faceti in asa fel incat sa ii oferiti protectia de care are nevoie.

Stiti cat de greu este sa faci un telefon Smart sa porneasca dupa ce este scapat in apa, dupa ce este udat sau dupa ce intra praf si murdarie in difuzor sau in alte gaurele importante? Aveti idee cati bani trebuie sa dati pe la specialisti ca sa va curete si sa va reseteze telefonul? Nu-i asa ca va doriti sa evitati astfel de situatii, insa nu intotdeauna acest lucru este posibil? Scapati de grija drobului de sare, apeland la compania Aquashield pentru achizitionarea celui mai bun tratament de protectie SmartPhone de pe piata. Astfel puteti merge linistit la mare cu telefonul, nu veti mai intra in criza ori de cate ori scapati cafea sau suc pe acesta cand iesiti la o terasa cu prietenii, si nimic nu va deveni motiv de panica. Intrati pe site-ul Aquashield.ro si convingeti-va de calitatea solutiilor oferite!

Aquashield – solutii protectie SmartPhone ideale

Faceti cunostinta cu un concept revolutionar pe piata din Romania, acela al protejarii SmartPhone-ului de caderea in apa sau alte situatii neplacute, dar inevitabile. Acest concept de protectie SmartPhone este prezentat de catre compania Aquashield, cu tehnologii durabile hidrofuge, produsele fiind lipsite complet de agenti PFOS sau PFOA, bazandu-se indeosebi pe agenti pe baza de apa, polimeri la scara nanotehnologica, etc. Fiti in pas cu moda, apeland la cea mai buna protectie SmartPhone a momentului, prietenoasa cu telefonul dvs. si cu mediul inconjurator!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.