Compartimentarea halelor folosind usi automate armonice

usi automate armonice

Mediul industrial este unul in care necesitatea unor solutii eficiente este una imperativa. Iar atunci cand vorbim despre evolutie, dorinta de dezvoltare impune cateva aspecte de care trebuie sa tineti cont. Suntem Ciclamen, iar in continuare vom discuta despre usi automate armonice si posibilitatile de extindere a spatiilor dar si de managementul acestuia intr-un mod cat mai eficient.

Pentru inceput, sistemul de functionare al unor usi automate armonice permite o multitudine de optiuni, in primul rand acest gen de usi (desi sunt mai mult sistem de separare a spatiilor) poate fi configurat astfel incat sa ofere acces rapid, dar si caracteristici de izolare termica si fonica de inalta performanta. Toate acestea, cu un aspect placut, elegant si robust.

Unde se preteaza a fi folosite aceste usi automate armonice

Spuneam ca aceste usi automate armonice pot fi folosite in general pentru compartimentarea spatiului din hale, insa pot fi folosite si pentru aplicatii civile la separarea casei de terasa sau pentru magazine si centre comerciale. Segmentele usilor sunt realizate din panouri tip sandwich din tabla oteloasa zincata cu un miez de spuma poliuretanica de mare densitate. Aceasta structura poate permite inserarea ferestrelor dar si usilor de acces.

Modulul de automatizare al unor usi automate armonice permite atat actionarea prin intermediul panoului de comanda fix sau cu ajutorul unei telecomenzi fara fir pentru o mai buna fiabilitate. Evident, exista si modul de actionare de urgenta care permite inchiderea sau deschiderea folosind un mecanism mecanic actionat manual.

Acest tip de usi automate armonice sunt pretabile pentru orice tip de spatiu, de la hale industriale cu inaltimi de chiar si 10metri, dar si pentru spatiile cu deschideri mari. Marea diferenta dintre niste usi cu glisare pe tavan si cele armonice este cea ca usile armonice pot inlocui fara probleme un perete de compartimentare. Usile armonice sunt montate pe doua sine paralele dispuse in partea inferioara si cea superioara a deschiderii. Astfel, nici macar un centimetru nu este pierdut din inaltimea disponibila a halei (cu exceptia pragului cu sine).

In ce cazuri este nevoie de acest gen de usi automate armonice

Eficientizarea spatiului dintr-o hala tine foarte mult de logica impartirii. In general montarea unor usi automate armonice se face in spatiile unde exista o dinamica destul de activa. Practic, in zonele unde este necesar permiterea accesului pentru utilaje mari sau pentru a facilita deplasarea diferitelor echipamente, asa cum este in cazul facilitatilor de productie pentru locomotive, vapoare, si nu numai.

In primul rand, trebuie sa stiti ca montarea de usi automate armonice trebuie facuta tinand cont de nevoi. Spuneam ca exista posibilitatea de a insera in segmentele usilor a geamurilor termopan dar si a usilor de acces normale. Astfel puteti alege solutia perfecta de compartimentare. Oricum, fiecare proiect in parte este diferit mai ales prin natura cerintelor, insa noi, ca si producator de usi automate armonice si nu numai, dar si ca furnizor de servicii de instalare, mentenanta si service pentru usi si automatizari acces, reusim sa oferim de fiecare data performanta, eficienta si fiabilitate. Pentru a afla mai multe, va asteptam pe pagina noastra, www.ciclamen.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.