Con Vest – Schele metalice de calitate, rezistente si foarte ieftine

Aveti nevoie de o schela metalicaschela+metalica pentru executarea diferitelor lucrari de constructii si nu stiti de unde sa o achizitionati? Vreti sa colaborati cu o companie care va poate oferi cel mai bun pret la cumpararea acesteia? Doriti ca schelele pe care le veti cumpara sa fie de calitate, rezistente si foarte durabile? Nimic mai simplu! Apeleaza la compania Con Vest, din Sibiu, si vei putea achizitiona schele metalice noi si second – hand la cele mai bune preturi.

Schela metalica, in general, este folosita de firmele de constructii pentru a executa diferite lucrari asupra fatadelor unor cladiri. Pot fi executate finisaje exterioare, izolatii termice, fonice, hidroizolatii si lista poate continua. Nu doar firmele de constructii pot folosi schelele metalice, ci si companiile specializate in furnizarea serviciilor profesionale de curatenie. Prin intermediul acestor schele se poate ajunge cu usurinta pe fatada cladirii ce se doreste a fi curatata.

Ce beneficii va avea clientul colaborand cu specialistii Con Vest?

Firma Con Vest, cu sediul in Sibiu, are ca principal domeniu de activitate vanzarea schelelor metalice second – hand si a schelelor metalice semi – noi la pret de second – hand. Pe langa acestea, firma are in permanenta disponibili in stoc si popi metalici second –hand sau semi – noi. La cererea clientilor, angajatii firmei Con Vest vor asigura si transportul in Bucuresti sau in tara a schelelor. La cantitati mai mari de marfa comandata se ofera bonus suportii metalici pe care sunt depozitati popii metalici sau schela metalica.

Schelele metalice comercializate de compania Con Vest respecta cu strictete normele si standardele aflate in vigoare pentru ridicarea constructiilor de cea mai buna calitate. Pentru ca fiecare client ce apeleaza la serviciile companie sa fie pe deplin multumit, specialistii firmei pun accent pe profesionalism si pe seriozitate.

Realizate din materiale de cea mai buna calitate, schelele de la Con Vest fac fata cu succes necesitatilor clientilor fiind solutia optima pentru reabilitari sau lucrari asupra fatadelor cladirilor.

Schelele metalice second hand sunt disponibile in urma lichidarii de stoc. Con Vest detine pe stoc schele metalice de calitati diferite: de la schele second – hand, la schele metalice noi si schele semi noi. Acestea sunt trecute prin procese de revopsire si reconditionare, astfel incat clientul sa poata folosi schelele o lunga perioada de timp. Schelele metalice sunt de la firme de renume precum Goffi, Ceta, Comipont etc.

In depozitul din Sibiu, clientii vor gasi o gama completa de echipamente pentru schelele metalice second hand, importate din Italia: diagonale si orizontale, picioare de schele, podine zincate, accesorii de ancorare, podine cu trapa de acces etc. Expertii Con Vest garanteaza calitatea ridicata a produselor, la preturi foarte competitive.

Asadar, daca aveti nevoie de schele metalice pentru diferite actiuni de reabilitare sau reamenajare a fatadelor, apelati la serviciile companiei Con Vest. Aici veti gasi schele metalice de calitate, la preturi foarte bune.schela+metalica

Date de contact:

Denumirea firmei: Con Vest;

Numar de telefon: 0746 112 580.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-promo.ro .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.