Confort System – rulouri transparente de inalta calitate!

rulouri transparente

Ai o terasa si iti doresti sa te bucuri de ea indiferent de vreme ( ploaie, frig, etc)? Atunci alege rulouri transparente de la Confort System!
Confort System este un magazin online ce vine in intampinarea clientilor cu diverse copertine, materiale pentru inchiderea teraselor ( rulouri transparente), pergole, marchize, roluri din aluminiu si lista poate continua. Pe langa toate aceste produse, Confort System mai pune la dispozitia celor interesati reparatii ori lucrari de intretinere pentru copertine, rulouri si toate componentele aferente acestora.
Asadar, daca vrei sa-ti protejezi terasa de ploaie, ninsoare sau alti factori meteorologici, alege rulouri transparente de la Confort System!
Aceste rulouri transparente de la Confort System se monteaza foarte usor, au un pret accesibil, se potrivesc atat pentru terase, foisoare, balcoane, restaurante, cafenele si au un design foarte placut.

De ce sa achizitionezi rulouri transparente de la Confort System?

Daca te-ai decis sa-ti inchizi terasa, o solutie practica si eleganta, o reprezinta rulourile transparente. Aceste rulouri transparente sunt confectionate din cristal si sunt ideale pentru terasa si nu numai, deoarece o va proteja de factorii mediului. Datorita elegantei pe care o prezinta, acestea vor atrage cu siguranta atentia. Sunt utilizate indeosebi primavara si toamna din cauza vremii ploioase iar iarna sunt ideale deoarece iti vor proteja terasa de zapada si frig.
Asa cum am mai mentionat, rulourile transparente se pot folosi atat pentru uz casnic cat si pentru baruri, tesase, cafenele, restaurante fiind extrem de elegante. Atunci cand afara este cald si soare, rulourile se strang.
Asadar, cu ajutorul acestor rulouri transparente, terasa va fi mai trainica. Printre numeroasele avantaje pe care aceste rulouri transparente le prezinta, se numara si faptul ca se manevreaza foarte usor si rapid, sistemul realizandu-se cu ajutorul unei manivele cu ax fix. Se gasesc pe stocul magazinului in variante de dimensiuni mai mici sau mai mari, pana la 3 m. Durata de functionare a acestora este de lunga durata, datorita calitatii superioare a materialului care se afla la baza.

Tipuri de rulouri transparente oferite de Confort System!

In cazul in care te-ai decis sa achizitionezi rulouri transparente Confort System, magazin online, iti pune la dispozitie 2 modele, si anume:
rulouri transparente simple care sunt din ce in ce mai utilizate pentru terasele particulare si pentru foisoare. Aceste tipuri de rulouri au la baza cristalul transparent. Se monteaza foarte usor si simplu cu ajutorul unor capse si bride.
rulouri transparente incasetate. Acest tip de rulouri se foloseste in diferite domenii, incepand de la restaurante, hoteluri, foisoare si balcoane. Acestea sunt pereti de ultima genertie iar ca si structura se aseamana foarte mult cu rulourile exterioare. Functioneaza manual sau ai posibilitatea de a opta pentru cele cu actionare electrica pentru un confort mai sporit. Dimensiunile acestui tip de rulouri este foarte mare, adica3x3m si se gaseste pe stocul magazinului in diferite culori.
In concluzie, daca vrei sa te bucuri de rulouri transparente de calitate, alege Confort System. Pentru mai multe informatii suplimentare si comenzi, acceseaza pagina web www.confortsystem.ro sau conteaza reprezentantii – 0751 221 981

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.