Congelatorul tau prinde viata multumita Superservice

Atunci cand cumparati un nou electrocasnic, in cazul nostru un congelator, probabil va intrebati cat timp va functiona noul aparat. De aceea, majoritatea cumparatorilor se orienteaza catre produse ce vin cu o garantie extinsa / indelungata, astfel asigurandu-se pe cat posibil ca investitia propriu-zisa va fi amotizata in timp. Dar, cum produsele oferite pe piata sunt din ce in ce mai „sensibile” este foarte posibil ca noul congelator sa intampine probleme mai devreme decat va imaginati.

superserviceIn acest caz, noi va stam la dispozitie. Superservice ofera servicii de reparatii si intretinere adecvata si performanta, totul pentru a rezolva diversele probleme ce pot aparea pe parcursul utilizarii unui electrocasnic.

Dupa cum bine stim, chiar daca congelatorul mai este in perioada de garantie atunci cand se strica, este foarte posibil ca aceasta garantie sa nu poata fi utilizata din cauza termenilor impusi de firma producatoare. Astfel, ne vom trezi cu un produs practic nou, dar stricat. De aceea Superservice vine in ajutorul dumneavoastra. Serviciile de reparatie vor fi oferite la un pret redus si in cel mai scurt timp posibil. Echipa noastra de profesionisti se va ocupa intr-un mod ireprosabil de produsul in cauza, furnizand cele mai fiabile solutii ce pot fi aplicate de la caz la caz. Serviciile de reparatie vor fi aplicate: intr-un mediu special amenajat, de personal calificat, curat, rapid si ieftin.

Mai mult decat atat, accesand site-ul Superservice puteti citi cateva sfaturi pentru a remedia defecte minore ce pot aparea la congelatorul dumneavoastra. In acelasi timp veti putea vedea daca aparatul dumneavoastra sufera sau nu de anomalii si desigur o sa puteti lua legatura intr-un mod rapid si eficient cu un reprezentat autorizat.

Reparatiile efectuate se adreseaza atat produselor noi cat si vechi, cu garantie sau fara pentru o gama larga de produse: masini de spalat, masini de spalat vase, cuptoare electrice, module electronice, congelatoare si nu numai. Puteti apela la Superservice si daca doriti anumite piese de schimb ce pot fi cumparate doar pe comanda, sau la care doriti un pret mai accesibil, sau chiar daca doriti doar un simplu sfat legat de problema dumneavoastra (pe site este si o sectiune „forum” in care puteti discuta cu alti consumatori care au avut probleme similare, sau puteti cere anumite sfaturi sau recomandari).

Reparatiile de congelatoare pot fi efectuate indiferent de modelul sau firma aparatului, compania avand parteneriate cu principalii furnizori si producatori de electrocasnice precum: Indesit, Ariston, Whirlpool, Siemens sau Bosch. Dupa cum vedeti aveti toate motivele pentru a contacta Superservice si pentru a beneficia de service-ul autorizat si profesionist care va prelungi viata congelatorului dumneavoastra.

Dupa reparatia propriu-zisa, produsul va arata ca nou, iar functionarea va fi ireprosabila. Piesele schimbate sunt noi, ambalate si cu garantie individuala de care puteti beneficia fara nicio alta problema. Superservice nu va repara doar congelatorul stricat ci va fi langa dumneavoastra cu sfaturi utile pentru intretinerea ulterioara promitand electrocasnice pentru totdeauna.

Nu uitati, inainte de a solicita repararea congelatorului, cititi sfaturile disponibile pe site-ul Superservice pentru a va asigura ca produsul sufera de anomalii, sau problemele sunt minor si pot fi rezolvate chiar de dumneavoastra fara costuri suplimentare. Nu uitati nici de frum-ul disponibil pentru a conversa cu alti utilizatori aflati in aceeasi situatie cu a dumneavoastra.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Firma: Superservice
Ţara: Romania
Judeţ: Bucureşti
Localitate: Bucureşti
Adresa: Bucuresti
Telefon: 0756 200 076 | 0745 159 098

Poti citi mai multe articole interesante aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.