Constructii civile la cheie. 8 pasi deosebit de importanti

Constructiile civile la cheie sunt acele cladiri ridicate de la A la Z de catre o firma constructoare. Ele includ tot ceea ce tine de ridicarea unei case la rosu, de amenajari exterioare si interioare, finisaje, gresie si faianta, parchet, instalatii sanitare, electrice si termice. Practic, apeland la o casa la cheie nu mai ai nici o bataie de cap, echipa pe care o angajezi se va ocupa de tot, de la proiectare, executie, montaj si pana la acoperis si detalii ce tin de amenajarea curtii interioare. Fara stres, fara timp pierdut pe santier. Dai banul, primesti cheia si te muti imediat!

De ce constructii civile la cheie?

 

Constructii civile la cheie. 8 pasi deosebit de importantiRaspunsul este unul extrem de simplu: deoarece ai parte de multe avantaje ce nu pot fi neglijate. De exemplu, o constructie la cheie, indiferent ca este o casa rezidentiala sau una de vacanta, te scuteste pe tine de mult stres si nu mai pierzi nici timp facand ture-ture pentru a supraveghea lucratorii.

In plus, in momentul in care primesti cheia, o astfel de casa este gata cu adevarat si te poti muta chiar din acea clipa. Nu trebuie sa te mai ocupi tu de finisajele interioare sau de cele exterioare, ci trebuie sa-ti aduci mobila si sa te gandesti la partea de decor. Si gata.

Daca doresti servicii complete poti opta si pentru mobilare, design si chiar pentru amenajarea curtii exterioare si realizarea unui gard de imprejmuire a proprietatii. Important este sa discuti cu echipa de lucratori si sa stabilesti toate detaliile inca de la bun inceput.

8 pasi in realizarea de constructii civile la cheie

 

Pentru ca o constructie la cheie sa fie realizata asa cum trebuie, este necesar sa urmezi 8 pasi mari si lati:

1. Obtinerea certificatului de urbanism. Inainte de a cumpara terenul pe care doresti sa-ti construiesti casa trebuie sa obtii certificatul de urbanism pentru locatie.

2. Achizitionarea terenului. Este important ca acesta sa fie in intravilanul localitatii, sa aiba acces asigurat si utilitati si sa aiba dimensiunile minime.

3. Elaborarea proiectului. Este un demers indelungat si necesita rabdare.

4. Obtinerea de avize si acorduri. Acestea difera de la caz la caz.

5. Depunerea documentatiei. In urma acestui pas vei obtine Autorizatia de Constructie.

6. Obtinerea Autorizatiei de Constructie. Cu ea incep si lucrarile.

7. Executia constructiei. Este o etapa lunga, care presupune multa munca si putere financiara.

8. Receptia finala. Se realizeaza printr-un Proces Verbal de Receptie.

Cine realizeaza constructii civile la cheie?

 

Daca esti din Bucuresti, dar nu numai, Amenajari Magazine este compania pe care o cauti. Aceasta realizeaza atat case la rosu, cat si la cheie.Constructii civile la cheie. 8 pasi deosebit de importanti1

Casele la cheie cuprind tot ceea ce inseamna o casa la rosu (fundatia, ridicarea peretilor si ridicarea structurii necesare pentru montarea acoperisului), dar si tot ceea ce tine de finisaje exterioare, finisaje interioare, instalatii sanitare, instalatii termice, instalatii electrice si montarea acoperisului.

Este clar ca o casa la cheie va avea un pret mai ridicat, insa avantajele sunt considerabile, iar investitia merita cu varf si indesat.

Daca visezi la casuta ta, alege constructii civile la cheie de la Amenajari Magazine. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Amenajari Magazine? Pentru detalii, suna la numarul 0727-921.576 si 0724-129.926 sau trimite un e-mail pe adresa office@ciprielectrik.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.