Consultatii pediatrice domiciliu Cluj de la Centru de pediatrie!

logo CdP q12Daca vrei consultatii pediatrice domiciliu Cluj, Centrul de Pediatrie asigura un serviciu dedicat complet acestor tipuri de examinari. Echipa care iti sta la dispozitie este formata din mai multi pediatrii, bine pregatiti in aceasta ramura a domeniului medical. Astfel ca la orice ora din zi si din noapte, un profesionist va fi alaturi de micutul tau atunci cand are cea mai mare nevoie. Tot ce trebuie sa faci este sa suni la numarul de telefon al Centrului de Pediatrie din Cluj-Napoca si copilul tau va beneficia de consultatii chiar la domiciliu.

Evita cozile interminabile din cabinetele de pediatrie si mediul de afara care poate fi periculos pentru cel mic. Serviciile de acest gen sunt asigurate nu numai in Cluj –Napoca, dar si in imprejurimi. Pentru orice solicitare de acest gen, un medic pediatru raspunde cu promptitudine oricand nevoilor tale. Centrul de Pediatrie este un serviciu medical specializat prin intermediul caruia o echipa de medici pediatrii ofera consultatii pediatrice non stop, la domiciliu. Personalul calificat si disponibilitatea la orice ora reprezinta ratiunile pentru a apela la Centrul de Pediatrie.

Avantajele consultatiilor pediatrice la domiciliu!

Consultatiile sunt efectuate de un medic pediatru specializat in domeniul medical. In plus, acesta ofera servicii specializate in cadrul locuintei copilului pentru ca acesta sa nu fie nevoit sa mearga la clinica sau la spital. In plus, cel mic se va simti mai confortabil acasa in prezenta medicului decat in alt spatiu. Intrucat problemele de sanatate apar atunci cand te astepti mai putin fie ca e duminica sau in timpul noptii, Centrul de Pediatrie din Cluj Napoca ofera servicii de consultatii pediatrice la domiciliu non-stop. Un medic pediatru iti sta mereu la dispozitie atunci cand cel mic are probleme de sanatate, deplasandu-se oriunde in acest oras si imprejurimi pentru a-i oferi celui mic un tratament cat mai rapid.

Personalul centrului ofera consultatii si tratamente la domiciliu pentru copii. Ai grija de sanatatea copilului tau si ofera-i tot ce e mai bun de la adevarati profesionisti in domeniu. De la nou-nascuti pana la copii scolari toti au nevoie de o ingrijire medicala adecvata si sa fie cat mai putin expusi la mediul exterior atunci cand se confrunta cu diferite afectiuni.

Cine ofera consultatii pediatrice domiciliu Cluj-Napoca?

Cu sediul in Cluj-Napoca, Centrul de Pediatrie ofera consultatii pediatrice la domiciliu, in confortul asigurat de propria locuinta, o ingrijire ca la carte si tratamente adecvate varstei si problemelor de sanatate pe care le intampina, prescrise de specialisti in domeniul medical, dedicati meseriei pe care o practica. Centrul de Pediatrie este un real sprijin pentru parinti, datorita consultatiilor pediatrice la domiciliu la care acestia pot apela. Prin rapiditatea in actionare si diagnosticarea prompta a problemei existente, perioada de recuperare va dura mai putin. In plus, centrul ofera cursuri de educatie prenatala si de diversificare a alimentatiei bebelusului, pentru ca viitorii parinti sa invete cum sa aiba grija de copiii lor. Pentru informatii suplimentare acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezetantii de la Centrul de Pediatrie Cluj-Napoca.

Datele de contact ale Centrului de Pediatrie

Adresa firmei: Str. Horea, Nr. 78, Cluj-Napoca

Telefon: 0742 203 720

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.