Consumabile chirurgicale – calitate superioara la Hufmed

10801601_1506218072985344_191734069218364673_nPentru servicii medicale eficiente este necesar ca instrumentarul si produsele specifice domeniului sa fie de calitate superioara. Orice administrator de laborator, clinica sau spital trebuie sa furnizeze personalului de pe sectii consumabile chirurgicale care sa le faciliteze activitatea. Daca esti in cautare de un distribuitor de echipamente si consumabile medicale bun, uita-te pe oferta distribuitor Hufmed!

Oferta de consumabile chirurgicale

In categoria consumabile chirurgicale intra: halatele de vizitator, halatele chirurgicale de culoare albastra, sterile sau nesterile, husele pentru protectia meselor de instrumente, manusile din latex etc. Cu alte cuvinte, toate produsele necesare intr-un spital! Intrucat fara acestea nu se pot efectua interventii chirurgicale si nici macar consultatii de rutina, avand in vedere numarul mare de pacienti, stocul de consumabile chirurgicale trebuie sa fie innoit tot timpul. Profita de oferta hufmed.ro! Vei gasi consumabile medicale pentru specializari precum pediatrie, dermatologie, ortopedie, pneumologie, chirurgie, medicina muncii, stomatologie etc.

Consumabile pentru orice cabinet

Indiferent de natura serviciilor medicale oferite de un cabinet, peste tot sunt necesare consumabile chirurgicale. In principal, daca faci comanda de asa ceva de la Hufmed, alege: tifon, plasturi, bonete, manusi examinare, pansamente sterile autoadezive, comprese sterile / nesterile, folii de protectie pentru paturile medicale, tampoane din celuloza, benzi adezive, apasatoare limba etc. Manusile de examinare, spre exemplu, sunt realizate din vinil si latex, in variante pudrate si nepudrate. Daca vreo persoana din echipa medicala este alergica la aceste materiale, din oferta de consumabile chirurgicale Hufmed poti comanda manusi din nitril. Acestea nu doar ca diminueaza vizibil riscul de hipersensibilitate, dar sunt si mai rezistente fata de restul.

Comanda halate chirurgicale!

Din nici o oferta de consumabile chirurgicale nu lipsesc halatele. De la Hufmed puteti comanda halate si de scurta durata, si de lunga durata, in functie de natura interventiei efectuate. Daca in clinica e nevoie de halate pentru interventii scurte, comanda-le pe cele nesterile. In schimb, daca in spital s-au tot facut, in ultima vreme, interventii de lunga durata, atunci ia legatura cu distribuitorul Hufmed pentru achizitionarea de halate chirurgicale sterile.

De ce sa alegi Hufmed? Spre deosebire de alte companii, poti comanda un produs de la aceasta prin intermediul site-ului, iar mai apoi coletul sa-ti fie livrat la adresa specificata, indiferent de zona tarii.

Despre hufmed.ro!

Hufmed este un distribuitor de consumabile medicale si echipamente apreciat si cautat pe plan national. Pentru a furniza mereu produse de cea mai buna calitate, reprezentantii Hufmed colaboreaza cu producatori renumiti din domeniul medical, contractele materializandu-se printr-o oferta variata si accesibila laboratoarelor de analiza, spitalelor si clinicilor.

In calitate de administrator al unei clinici sau al unui spital, trebuie tot timpul sa oferi personalului medical produse de calitate, pentru a-si desfasura activitatile in cele mai bune conditii. Totodata, este necesar sa colaborezi cu departamentul de economic pentru ca, prin achizitia de consumabile chirurgicale, sa nu se piarda foarte multe resurse de natura financiara. Ca sa raspunzi ambelor cerinte, iti recomandam sa iei legatura cu distribuitor Hufmed, apreciat de foarte multe persoane. Suna la numarul de telefon 0751.500.500 pentru a obtine mai multe detalii sau mergi la sediul de pe str. Letea, nr. 6, Bacau.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.