Conta Radulescu iti asigura servicii de contabilitate

sigla fundal albTi-ai deschis propria firma si cel mai mult iti doresti ca afacerea ta sa aiba succes; in acest scop, trebuie sa depui multa munca si sa gasesti aliatii potriviti impotriva numeroaselor riscuri care iti ameninta afacerea. In primul rand, va trebui sa gasesti o persoana capabila si de incredere care sa se ocupe de contabilitatea afacerii tale; in cazul in care esti din Bucuresti si cauti orice tip de servicii in domeniul contabilitatii, compania Conta Radulescu iti vine ajutor!

Care este avantajul colaborarii cu firma Conta Radulescu?

Avantajul numarul 1 al colaborarii cu firma Conta Radulescu este mentinerea unei relatii bazata pe incredere, anagajatii nostri avand o experienta vasta in domeniu pentru a-ti putea acorda ajutorul in orice problema. Inainte de toate, te vom ajuta sa iti dezvolti afacerea, analizand noile oportunitati de business si organizand un plan de dezvoltare. Apoi, iti suntem aproape zi de zi pentru a-ti oferi explicatii, sfaturi in legatura cu orice problema financiara, dar si consultanta in momentul in care esti nevoit sa iei o decizie. In plus, te vom ajuta sa intelegi cum functioneaza contabilitatea in societatea ta si ce trebuie sa faci pentru a respecta legislatia in vigoare. Mai mult decat atat, te vom tine mereu la curent in legatura cu noile norme impuse, si te vom informa cat mai rapid asupra oricarei schimbari.

Care sunt serviciile de contabilitate oferite de firma Conta Radulescu?

Conta Radulescu iti pune la dispozitie o gama vasta de servicii pentru a evita aparitia oricarei probleme care ar putea duce la amenzi sau chiar la dizolvarea societatii. In acest scop, Conta Radulescu iti ofera un pachet de baza, care cuprinde urmatoarele servicii:

– introducerea datelor initiale in momentul preluarii contabilitatii;

– cercetarea situatiei declaratiilor fiscale si a fiselor de platitor;

– prelucrarea datelor si verificarea autenticitatii datelor existente;

– solicitarea documentelor necesare de la client in cazul in care acestea nu sunt depuse la dosar;

– evidenta tuturor persoanelor implicate in activitatea societatii tale: client, furnizori, colaboratori etc;

– evidenta mijloacelor fixe;

– inregistrarea tranzactiilor in ordine cronologica;

– realizarea unui registru jurnal, a unui registru inventor, a jurnalelor TVA etc;

– realizarea unei balante lunare; in plus, contabilii nostri se vor ocupa si cu inchiderea lunii;

– intocmirea bilanturilor semestriale si anuale;

– evidenta salariilor din punct de vedere contabil;

– calculul costurilor;

– asistenta in momentul in care vei fi nevoit sa intocmesti dosarul de Inventariere anual.

In plus, in cazul in care doresti sa devii client Premium, vei beneficia automat si de curierat gratuit, includerea in pret a bilantului, asistenta nelimitata atat prin telefon, cat si prin e-mail, si raspunsul la solicitari acordat in regim prioritar.

Carui tip de societati ne adresam?

Serviciile companiei Conta Radulescu sunt concepute pentru persoane fizice autorizate, societati comerciale si alte forme de organizare: SCA, SRLD, ONG, SA si multe altele. Indiferent de tipul societatii pe care o detii sau de tipul serviciilor contabile de care ai nevoie, Conta Radulescu iti sta la dispozitie cu o echipa de profesionisti, pregatiti sa iti vina mereu in ajutor.

Alege serviciile de contabilitate Conta Radulescu! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei, www.contaradulescu.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.