Contacor Expert. 9 sfaturi utile pentru orice contabil

Contacor Expert. 9 sfaturi utile pentru orice contabilStiai ca stiinta, dar si arta, care te ajuta sa manuiesti la perfectiune afacerile, este nimeni alta decat contabilitatea? Putem spune ca ea, contabilitatea, a aparut inca de la inceputurile civilizatiei, cand oamenii din comuna primitiva desenau diverse animale pe peretii pesterilor in care locuiau, acestea fiind, de fapt, primele socoteli contabile. In timp, aceasta arta a tinerii socotelilor a evoluat si ea, iar in ziua de astazi a devenit de neinlocuit. Practic, o firma nu poate sa existe daca nu se ocupa cineva si de contabilitatea ei. Fara acest serviciu, afacerile ar deveni un adevarat haos si, in cele din urma, ar da faliment. Disciplina, ordinea si rigurozitatea pe care contabilitatea le impune, au devenit de neconceput in lumea afacerilor.

Daca esti in cautarea unei firme de contabilitate in Bucuresti, firma care sa aiba grija de afacerile tale, poti apela la nimeni alta decat la Contacor Expert. Aceasta firma este, de fapt, o societate de contabilitate, fiind membra, printre altele, si a Corpului Expertilor Contabili, cat si a Contabililor Autorizati din Romania.

Acum ca ai gasit insfarsit echipa pe care o cautai, asculta cele 9 sfaturi pe care Contacor Expert le are pentru orice contabil ce se afla la sfarsitul lunii si trebuie sa se ocupe cu inchiderea acesteia.

9 sfaturi pentru toti contabilii ce se ocupa cu inchiderea de luna

Misiunea de a alege un contabil nu este deloc usoara, iar de alegerea ta depinde o mai buna organizare a intregii activitati a firmei tale. Iti este clar faptul ca, odata ce l-ai ales, contabilul va deveni mana ta dreapta si va sti tot ce misca, poate chiar mai mult decat tine. Tocmai de aceea este important sa colaborezi cu o firma de contabilitate care si-a facut un renume in acest domeniu, precum Contacor Expert, si pe care te poti baza la orice ora.

Iar pentru ca sfarsitul de luna este una dintre cele mai aglomerate perioade, Contacor Expert are cateva sfaturi utile pentru toti contabilii sai, astfel incat treaba sa mearga struna:

– Daca firma pentru care lucrezi este platitoare de TVA, Contacor Expert iti recomanda realizarea unei comparatii in EXCEL pentru a putea vedea diferenta de TVA dintre cel deductibil si cel colectat;

– Verifica intotdeauna facturile de intrare, pentru a te asigura ca sunt acolo unde trebuie;

– Verifica si obiectele de inventar, dar si mijloacele fixe! Nu uita si de intocmirea procesului verbal corespunzator;

– Pentru fiecare salariat in parte se verifica fisa de pontaj, statul de plata sau concediile medicale;

– Se introduce extrasul de banca, iar in cazul in care au avut loc si retrageri de numerar se verifica foarte atent daca banii au fost inregistrati si la caserie;

– Pentru firmele care lucreaza cu bani lichizi se verifica intotdeauna si registrul de casa, care nu trebuie sa fie negativ;Contacor Expert. 9 sfaturi utile pentru orice contabil1

– Se numara intotdeauna banii din caserie. Daca acestia sunt mai multi, poti restitui o partea din sumele imprumutate;

– Pentru valuta, nu uita sa faci o reevaluare, folosind cursul BNR din ultima zi din luna!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege contabilitate Bucuresti Contacor Expert. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Contacor Expert? Suna la numerele 0725-215.380 si 0744-650.263 sau trimite un e-mail pe adresa contact@contacor.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.