Contacor Expert Bucuresti – contabilul de care ai oricand nevoie!

Ai nevoie de servicii profesionale de contabilitate, oferite de un specialist in domeniu?

Vrei sa colaborezi cu un specialist pentru toate situatiile actualizate ale afacerii tale?

Nu stii la cine sa apelezi pentru diverse servicii de personal si salarizare?

Compania Contacor Expert din Bucuresti poate fi cea mai buna alegere pe care o poti face, in acest caz!

Contacor Expert este membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, firma fiind recunoscuta atat pentru serviciile oferite clientilor in domeniul contabilitatii si al expertizelor contabile, cat si pentru  consultanta specializata pe latura financiar-contabila si fiscala.contacor

Daca ai o firma mica sau mijlocie, Contacor Expert din Bucuresti este partenerul tau ideal, compania fiind cea mai buna alegere pentru toti cei care vor sa-si externalizeze serviciile contabile.

Colaborand cu Contacor Expert Bucuresti ai garantia unor servicii de consultanta profesionale, oferite de specialisti in domeniu, dar si de solutii sau idei personalizate pentru infiintarea sau dezvoltarea unor societati comerciale pe piata afacerilor romanesti.

Contacor Expert este compania care iti poate oferi servicii profesionale de:

 • Salarizare
 • Inregistrarea contractelor de munca la ITM
 • Intocmirea si depunerea fiselor fiscale anuale, dar si a statelor de plata si inregistrarea acestora la ITM
 • Intocmirea si depunerea registrului de salariati la ITM

Nu conteaza ce problema ai, nu conteaza ce situatie iti trebuie! Contacor Expert este oricand gata sa te ajute, oferindu-ti servicii financiare de specialitate, in cel mai scurt timp.

Intocmirea si certificarea situatiilor financiare anuale, dar si intocmirea raportarilor semestriale sunt ‘floare la ureche’ pentru Contacor Expert, un lider recunoscut in domeniul contabilitatii.

Daca trebuie sa faci rost de diferite certificate fiscale sau avize, daca iti trebuie certificatul constatator de la Registrul comertului pe plan local, daca ai nevoie de completari de OP in trezorerie pentru bugetul general consolidat, ori daca ai nevoie de rapoarte financiare pentru obtinerea de credite si/sau de leasing, apeleaza cu incredere la serviciile companiei bucurestene Contacor Expert!

Contabilitatea firmei este un domeniu de activitate primorial pentru Contacor Expert din Bucuresti, toti expertii companiei oferindu-le clientilor si partenerilor de afaceri servicii profesionale de:contacor 1

 • Evidenta contabila completa a tuturor activitatilor companiei
 • Asistenta de specialitate in timpul controalelor fiscale.
 • Registrul de evidenta fiscala
 • Evidenta mijoacelor fixe, dar si evidenta stocurilor de marfa
 • Inregistrarea tranzactiilor bancare si de casa, inregistrarea salariilor si a taxelor ori a contributiilor aferente, inregistrarea documentelor primare
 • Intocmirea jurnalului de vanzari, intocmirea jurnalului de cumparari, inregistrarea tranzactiilor de import-export
 • Intocmirea cartii mari, intocmirea balantei sintetice si analitice, intocmirea registrului de inventar si intocmirea registrului jurnal
 • Intocmirea si transmiterea declaratiilor fiscale catre autoritati, in conformitate cu legislatia in vigoare (privind obligatiile catre bugetul general consolidate, D390, D394)

Nu conteaza daca esti persoana fizica autorizata sau persoana juridica, institutie sau asociatie, contabilitatea trebuie facuta periodic. Si de ce sa-ti bati tu capul cu multele cifre, cu umblatul pe la cozile diferitelor institutii sau cu birocratia, cand ii poti lasa pe altii sa se ocupe?

Contacor Expert iti poate depune declaratiile fiscale lunare, trimestriale si anuale, iti poate intocmi si inregistra documentele primare, iti poate intocmi, certifica si depune bilantul contabil, iti poate intocmi balanta lunara, ori iti poate realiza orice raport de activitate, dar si urmarirea fiselor de platitor.

Lasa grijile in seama unui profesionist intr-ale contabilitatii, alege colaborarea cu compania Contacor Expert din Bucuresti!

Contacor Expert – contabilitate de nota 10!

Contact:

Localitate: Bucureşti
Adresa: Str. Duzilor Nr. 19
Telefon: 0744 650 263
Fax: 0212 521 376

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, pentru a beneficia de cel mai bun pret.

Citeste si alte articole de interes, aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.