Contacor Expert pentru ca afacerea ta sa prospere!

header_imageDaca ai nevoie de servicii de contabilitate pentru firma ta, Contacor Expert iti ofera serviciile de care ai nevoie la preturi avantajoase. Impreuna cu specialistii Contacor Expert, administrarea firmei va fi mai usoara. Contabilitatea are ca obiect de activitate masurarea, cunoasterea, gestiunea si controlul activelor, datoriilor si capitalurilor proprii, dar si a rezultatelor obtinute in indeletnicirea persoanelor fizice si juridice. Firmele, intreprinderile, institutiile, societatile de orice tip si personajele juridice din intreaga lume realizeaza rapoarte financiare ce sunt ulterior prezentate utilizatorilor de informatii, proprietarilor, administratorilor sau organelor fiscale. Organizarea contabila si functionarea ei trebuie sa fie corespunzatoare normelor europene si acesta este atributul persoanelor juridice detinatoare de patrimoniu, initiatoare si decizionara de acte comerciale, economice si banesti.

Persoanele juridice nu pot functiona decat impreuna cu propria contabilitate, ca o cerinta a gestiunii financiare, iar ordinea si disciplina sunt cerinte ale legii, dar si ale propriului statut. Acestea trebuie sa organizeze si sa realizeze contabilitatea in compartimente distincte, conduse de persoanele imputernicite sa indeplineasca aceasta functie. Persoanele acestea trebuie sa aiba studii economice superioare si raspund, impreuna cu personalul din subordine, de organizarea si conducerea contabilitatii conform legislatiei in vigoare. Contabilitatea implica o reflectare a realitatii economico-financiare si a consecintelor sociale, umane si institutionale pentru perfectionarea carora se straduiesc specialistii in domeniu. Contabilitatea se realizeaza la nivelul societatilor care produc bunuri si presteaza servicii, dar si in cazul institutiilor, bancilor si societatilor de asigurare si al persoanelor juridice, in functie de marimea si profilul operatorului.

Contacor Expert ofera servicii pentru administrarea activitatilor firmei prin intocmirea evidentelor contabile complete, prin inregistrarea documentelor primare, prin intocmirea jurnalelor de cumparari si vanzari, dar si prin intocmirea tuturor actelor contabile necesare in scopul functionarii firmei in parametri normali si legali. In plus, contabilii intocmesc rapoarte privind tranzactiile bancare si de casa, registrul inventar si cel jurnal, asigura inregistrarea salariilor si a taxelor aferente. Mai mult decat atat, specialistii Contacor Expert ofera asistenta de specialitate in timpul controalelor fiscale. Specialistii intocmesc si transmit catre autoritatile competente declaratiile fiscale in conformitate cu legislatia in vigoare. Firma realizeaza si evidenta pentru stocuri marfa si intocmeste balanta sintetica si analitica a companiei.

Contacor Expert este o societate de contabilitate, cu sediul in Bucuresti care face parte din Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania. Compania ofera servicii de contabilitate, consultanta in domeniul financiar contabil si expertiza contabila si fiscala. Serviciile sunt oferite atat societatilor mijlocii si mici, cat si firmelor nou infiintate care doresc sa intemeieze o noua societate comerciala. Experienta in domeniu recomanda serviciile firmei ca fiind cea mai buna alegere pe care o poti face pentru firma ta. Toate documentele financiar contabile vor fi intocmite in timp util pentru a putea beneficia de cele mai bune conditii de functionare.

Pentru ca firma ta sa respecte legislatia in vigoare si sa isi indeplineasca toate responsabilitatile financiare, ai nevoie de ajutorul unor experti in domeniu. Toate raportele sunt necesare nu numai datorita legislatiei si a obligativitatii din partea legii, dar si pentru obtinerea unor avantaje si pentru imbunatatirea situatiei financiare a companiei. Pentru o companie profitabila, apeleaza la serviciile de contabilitate Contacor Expert!

Datele de contact ale firmei Contacor Expert

Adresa firmei: Str. Duzilor, nr. 19, Sector 2, Bucuresti

Telefon: 0725 215 380

Email: contact@contacor.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.