Convector electric Nobo, alegerea potrivita pentru caminul tau

Cu o estetica impecabila, fiabil, performant, modern, utilizand o tehnologie de ultima generatie, un convector electric Nobo este o alegere potrivita pentru confortul caminului tau.

Nobo, un celebru brand norvegian cu o experienta de aproape 100 de ani, iti propune numeroase astfel de convectoare electrice prin intermediul distribuitorului sau, Cabsat din Odorheiu Secuiesc. Aceasta companie te invita online, in magazinul sau produse-electrice.ro, pentru a-ti alege convectorul potrivit in functie de nevoile tale. Cat despre pret, nu trebuie sa-ti faci griji, Cabsat iti ofera si calitate, si preturi atragatoare!

Convector electric Nobo si istoria brandului norvegian

 

Convector electric Nobo, alegerea potrivita pentru caminul tauIn anul 1918 s-au pus bazele companiei NOBØ in Norvegia. La inceput firma a purtat denumirea de NOrsk Bøttefabrikk pentru ca mai apoi sa se transforme pur si simplu in NOBØ sau, cum i-ar spune englezii, Notice Boards.

Ce producea aceasta fabrica la inceputul existentei ei? Vei fi surprins…. doar galeti! Ceva mai tarziu NOBØ a inceput sa se extinda si sa produca articole variate avand la baza otelul. De-a lungul timpului, NOBØ a fabricat birouri si convectoare electrice NOBØ. Desigur, aceasta dezvoltare a dus la deschiderea unei noi fabrici, in alt oras al Norvegiei fata de orasul “mama”.

Si pentru ca ale sale convectoare electrice erau la mare cautare, calitatea si pretul fiind excelente, NOBØ a ramas doar la prodcerea acestora, iar in zilele noastre continua sa scoata pe piata unele dintre cele mai bune convectoare electrice din intreaga lume.

Datorita seriozitatii si calitatii practicate, NOBØ a castigat chiar pozitia de lider de piata in acest sector. Astazi, in 2015, NOBØ iti prezinta o noua generatie de convectoare electrice Nobo, o cu totul alta generatie de cum ai fost obisnuit, avand o platforma tehnologica la un standard ridicat de calitate si estetica.

Aceste convectoare electrice au un termostat inteligent si un foarte bun control al caldurii degajate si a energiei consumate, ajungand la un echilibru economic pentru buzunarele clientilor sai. Rezultatul se traduce prin incalzire de prima clasa si facturi mai mici la energie. Gaurile de aerisire sunt plasate in fata pentru o mai usoara manevrare. Convectoarele electrice de noua generatie sunt si foarte elegante, realizate din otel, un clasic alb sau antracit, aduc o nota de eleganta locuintei tale.

Un convector electric Nobo iti permite sa controlezi usor si eficient caldura din locuinta ta intrebuintand o aplicatie special creata pentru tableta sau SmartPhone-uri. Aplicatia se instaleaza foarte usor, iar apoi poti programa convectorul electric dupa necesitatile caminului tau.

Convector electric Nobo. Modele variate pe produse-electrice.ro

 

Pentru a cumpara un convector electric Nobo intra si tu online, in magazinul produse-electrice.ro ce apartine companiei Cabsat din Odorheiu Secuiesc. Aceste Convector electric Nobo, alegerea potrivita pentru caminul tau1produse norvegiene, fiabile, performante, estetice si la un pret bun iti sunt oferite simplu si rapid, pe internet.

Intra online si studiaza generoasa oferta Cabsat. Gasesti modele variate, cu termostate incorporate, cu izolatie dubla, alimentarea realizandu-se direct din doza sau cu ajutorul unei prize. Estetica este si ea un atuu al acestor convectoare, preturile sunt accesibile, iar curierul iti va aduce direct acasa comanda.

Ai nevoie de consultanta de specialitate? Echipa Cabsat iti va oferi toate detaliile necesare!

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege un convector electric Nobo de la Cabsat. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Cabsat? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0744-691.930 sau trimite un e-mail pe adresa office@cabsat.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.