Copiatoare Canon oferite de Romconex!

7a0bf0d2198e5d60d991e28ba1d05699Daca esti in cautarea unor copiatoare performante marca Canon, Romconex iti ofera aceste produse la preturi avantajoase. Compania ofera atat copiatoare de volum mare, mic si mediu, cat si copiatoare digitale pe care le poti achizitiona atat pentru uz personal, cat si pentru locul de munca. Un copiator Canon reprezinta o investitie sigura, oferind rezultate de calitate. Aceste produse sunt usor de operat si sunt fiabile. Romconex ofera copiatoare Canon noi, dar si second-hand.

Atunci cand vrei sa achizitionezi un copiator pentru birou sau pentru acasa, trebuie sa iei in seama cateva aspecte importante, printre care se afla si volumul de copii pe care il poate realiza acesta pe luna. Daca nu ai nevoie de un numar exagerat de copii, intrucat nu folosesti aparatul foarte des, compania Romconex iti ofera si copiatoare de volum mic, sau in cazul opus, copiatoare de volum mare.

Printre avantajele acestor produse se numara economisirea timpului si a energiei electrice, copiere profesionala, eficienta de copiere si altele. Copiatoarele Canon reusesc sa indeplineasca rapid si eficient necesitatile tale de copiere. Toate modelele prezinta si optiunea de printare, aparatele remarcandu-se prin viteza de imprimare, respectiv copiere. In ambele cazuri, calitatea imaginilor este ireprosabila.

Pentru copiatoarele personale, formatul foii este cel standard, A4, in timp ce pentru modelele de volum mare, marimea acesteia poate fi si A3. Modelele de volum mare sunt destinate in special spatiilor de birouri sau altor locatii asemanatoare, unde este necesara copierea unei cantitati considerabile de foi si documente intr-un timp scurt. Copiatoarele mici sunt excelente pentru birouri, magazine sau pentru acasa, deoarece sunt rapide si usor de utilizat. Cu aceste copiatoare poti beneficia de copiere digitala si listare profesionala in aceeasi unitate compacta. Aparatele sunt prevazute cu toate piesele si accesoriile esentiale unei functionari corecte si eficiente. Tipul si numarul acestora variaza de la un model la altul. Copiatoarele au rezolutii bune la copiere si tiparire, folosind atat interfete USB, cat si paralele. Au si optiunea de micsorare sau marire a formatului de print, calitate necesara in mai multe situatii.

Infiintata in Bucuresti, societatea Romconex activeaza in domeniul vanzarii si service-ului aparaturii de birou marca Canon. Personalul calificat al firmei ofera servicii la cele mai inalte standarde de calitate. Pentru aparatura birotica distribuita, firma ofera service in perioada de garantie si incheie contracte de abonamente de service post-garantie. Toate produsele sunt furnizate de Canon, unul dintre cei mai mari producatori pe piata de profil. Romconex ofera garantie de 1 de zile pentru toata gama de aparatura de birou, iar pentru imprimantele cu jet de cerneala garantia este extinsa la 3 ani.

Alege modelul care indeplineste cel mai bine cerintele si nevoile tale, si bucura-te de un dispozitiv performant, care ofera rezultate pe masura! Pentru a beneficia de oferta completa pentru copiatoare Canon, contacteaza reprezentantii companiei sau acceseaza pagina de internet a companiei Romconex! Romconex livreaza aparatura Canon impreuna cu manual de instructiuni si soft de instalare a programului ce realizeaza interfata, dupa care se conecteaza la PC prin cablu USB. Alimentarea cu foi se realizeaza manual. Achizitioneaza copiatoare Canon oferite de Romconex, in functie de nevoile tale!

 Datele de contact ale firmei Romconex

Adresa firmei: Str. Vlad Dracu, Nr. 21-23, Sect. 3, Bucuresti

Telefon: 0722 226 103

Email: office@romconex.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.