Copiii iubesc Veverita Jucausa, gradinita particulara Bucuresti!

Cum de anii petrecuti la gradinita depinde, in mare masura, si dragostea celor mici pentru invatatura, pentru cunoastere si independenta, alege o gradinita particulara Bucuresti potrivita, alege Veverita Jucausa! Aici copilul tau va gusta din plin din farmecul copilariei, va invata cu multa voie buna, se va juca si se va distra si va deveni independent si responsabil.

Gradinita particulara Bucuresti, unul dintre pilonii de rezistenta ai educatiei!

 

Copiii iubesc Veverita Jucausa, gradinita particulara Bucuresti!“Nu mai vreau sa stau acasa,
Chiar de am un fratior.
De prieteni buni de joaca
Totdeauna-mi este dor.

Jucarii si jocuri multe,
Multi copii frumosi, cuminti,
Cand ma aflu printre ei
Nu mai plang dupa parinti.

Fuga, fuga, fugulita,
Ma asteapta… gradinita.”

In cateva versuri simple, aceasta mica ghicitoare despre gradinita a sintetizat cum percep copiii inceperea gradinitei, cum se adapteaza la noul program si ce le place cel mai mult. Aproape fiecare parinte se confrunta la inceperea gradinitei cu unele mici piedici precum plansul – care vine, pana la urma, din frica pentru necunoscut –, dar cu multa rabdare si lasand timpul sa-si faca treaba cei mici vor iubi gradinita intr-atat incat nu-si vor mai dori sa vina acasa.

Cum s-a intors roata? Simplu! Copiii incep sa se acomodeze unii cu ceilalti, sa se joaca impreuna, sa rada, sa faca nazdravanii, sa manance si sa doarma la programul prelungit, legatura dintre ei crescand cu trecerea timpului.

Dupa ce vor vedea cat este de placut sa ai parteneri de joaca care sa-ti impartaseasca aceleasi dorinte, copiii si gradinita vor deveni cei mai buni prieteni. Insa gradinita nu este doar un loc de joaca – desi joaca sta la baza activitatilor de invatare din aceasta etapa -, la gradinita se desfasoara si activitati educationale specifice varstei pentru ca astfel copilul tau sa invete sa cunoasca lumea inconjuratoare si sa fie pregatit pentru scoala si, mai apoi, pentru viata.

Astfel stand treburile, gradinta reprezinta un pilon de baza al educatiei, facand echipa buna cu familia cu care, de fapt, trebuie sa mearga mana-n mana pentru ca totul sa se desfasoare asa cum trebuie. Un copil trebuie sa treaca si prin activitatea prescolara, deoarece aceasta il va pregati pentru cel putin 12 ani petrecuti pe bancile scolii, timp in care se va forma adultul. Dar sa nu uitam, pe langa pregatirea intelectuala, la gradinita copiii invata sa se comporte civilizat, sa-si cunoasca si educe simturile, invata stapanirea de sine si vointa, isi descatuseaza creativitatea si imaginatia si isi dobandesc independenta.

Daca vrei si tu numai ce este mai bun pentru copilul tau, daca vrei ca studiul sa se imbine cu joaca si cu creativitatea, alege gradinita particulara Bucuresti Veverita Jucausa!

Veverita Jucausa, gradinita particulara Bucuresti isi asteapta micii gradinari

 

Toti micii gradinari din Bucuresti sunt asteptati cu bratele deschise la gradinita particulara Bucuresti Veverita Jucausa. Aici se vor juca in voie impreuna cu alti Copiii iubesc Veverita Jucausa, gradinita particulara Bucuresti!1copii si tot prin joaca vor invata tot ceea ce prevede Programa scolara, dar vor avea si activitati optionale ce le vor capta atentia.

Fie ca optezi pentru program scurt, normal sau lung, la gradinita particulara Bucuresti Veverita Jucausa copilul tau se afla pe maini bune!

Daca vrei ca ai tai copii sa se afle pe maini bune, opteaza pentru gradinita particulara Bucuresti Veverita Jucausa. Ai nevoie de informatii suplimentare despre gradinita Veverita Jucausa? Pentru detalii, suna la numarul 0724-530.599 sau trimite un e-mail pe adresa veveritajucausa1@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.