Costume office pentru oameni de afaceri care inteleg importanta hainelor

costume ofice

De cate ori nu ati mers la o intalnire de afaceri si partenerul vostru de afaceri era imbracat in blugi si intr-un tricou polo? De multe ori, numerosi oameni de afaceri tind sa isi piarta din credibilitate in momentul in care renunta la hainele elegante in detrimentul tinutelor mai practice. Cu toate acestea, orice barbat care are legatura cu mediul business trebuie sa isi procure o garderoba formata din cateva costume office, de cea mai buna calitate, ele putand fi de multe ori diferenta dintre un contract castigat sau pierdut.

Ricardo Montesi, brandul oamenilor de afaceri inteligenti

Un serviciu inedit pe care Ricardo Montesi il propune oamenilor business se refera la deplasarea unui reprezentant al brandului direct la locuinta sau biroul clientului pentru a lua masurile necesare ajustarii oricaror costume office. O veche lege nescrisa a afacerilor americane spunea ca ar trebuie sa platesti cel putin un sfert din valoarea costumului doar pentru a-l ajusta fizionomiei corpului. Putini sunt barbatii care reusesc sa isi gaseasca din prima incercare modelul de costum dorit. Alaturi de magazinul online, Ricardo Montesi dispune atat de un showroom de prezentare, cat si de un atelier in care se pot face eventuale ajustari ale hainelor, astfel incate acestea sa se potriveasca la fix. Incercand sa ofere fiecarui barbat in parte un look complet, alaturi de costume office, in acest magazin sunt disponibile si numeroase accesorii, cum ar fi camasi de matase, cravate din acelasi material, papioane si chiar pantofi de piele. In acest mod, orice barbat care calca pragul acestui magazin va iesi imbracat din cap pana in picioare, pur si simplu transformat, fiind astfel pregatit pentru lumea afacerilor. Concomitent cu o tinuta potrivita, orice barbati trebuie sa isi dezvolte limbajul si modul de a gandi. Chiar daca un costum ofera o prima impresie pozitiva, pe  parcurs aceasta poate fi modificata de modul in care interactionezi, mai ales la nivelul business.

Costume office de la Ricardo Montesi, calitate si eleganta absoluta

Nu orice om de afaceri din Romania se poate lauda cu un costum marca Ricardo Montesti. Cu toate acestea, Ricardo Montesi se poate lauda cu numerosi oameni de afaceri autohtoni care au ales sa se imbrace doar in costume italienesti, care reusesc sa imbine stilul clasic cu influente moderne, motiv pentru care poate fi folosit o lunga perioada de timp. Mai mult, calitatea stofelor si grosimea firului de lana definesc de multe ori importanta unui costum. Atunci cand vine vorba de costume office, acestea trebuie sa reziste unor purtari repetate, de multe ori a cate 10 ore pe zi. Acesta este motivul pentru care astfel de produse trebuie sa fie de calitate si trebuie in primul rand sa se potriveasca perfect fizionomiei corpului. Un barbat care se simte confortabil este un barbat care are incredere in el. Mai mult, are puterea sa inspire oamenii si sa ii faca mai productivi. Ricardo Montesi nu promite lucruri, dar le face. Fiecare costum in parte pastreaza semnatura acestui brand de renume.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.