Cosuri de rachita oferite de Snagov Prod!

1003483_249469051902782_953105284_nSocietatea Snagov Prod comercializeaza pe piata din Romania produse din rachita de o calitate ireprosabila, la preturi competitive. In cadrul firmei lucreaza mestesugari priceputi si experimentati care iti pot oferi cosuri de rachita pentru diferite intrebuintari: pentru transport, pentru flori, biciclete, picnic, pentru copii, rufe etc. Toate acestea sunt confectionate manual de catre personalul competent al firmei care utilizeaza materiale de calitate combinand esente diferite de rachita sau folosind una singura.

Specialistii firmei vor fi atenti la produsele pe care ti le doresti pentru a le realiza in conformitate cu asteptarile tale oricat de exigente ar fi acestea. Echipa firmei se poate adapta cu usurinta cerintelor clientilor in ceea ce priveste dimensiunile si forma impletiturilor din rachita, nu doar stilului de impletire, pentru a te bucura astfel de produse personalizate care sa fie exact pe gustul tau. Accesand pagina de internet a societatii, vei avea posibilitatea de a vizualiza doar o mica parte din creatiile de care sunt capabili.

Echipa impleteste la comanda orice tip de cos din rachita la cele mai inalte standarde profesionale. Cosurile de rachita pot fi utilizate pentru depozitarea rufelor, pentru biciclete, pentru animale de companie si pentru copii. Cosurile de rachita se pot utiliza ca si patut pentru animale de companie: caini, pisici etc, daca sunt special confectionate pentru aceasta intrebuintare. Mestesugarii companei detin experienta necesare pentru a executa produsele de care ai nevoie la un raport corect si avantajos calitate-pret.

Cosurile de rachita pentru animale sunt extrem de confortabile, astfel ca pisica sau catelusul tau se vor odihni foarte bine in culcusul lor. Acestea pot fi infrumusetate prin aplicarea unui strat de vopsea, lac sau anumitor materiale textile. Societatea comercializeaza atat modele de cosuri de rachita standard, dar iti ofera si posibilitatea de a le personaliza in functie de necesitatile si preferintele tale, cu dungi de rachita de alta culoare, coronite impletite sau alte elemente. Calitatea lor este una ireprosabila, partea practica fiind demult dovedita.

Cosurile sunt realizate din rachita rosie, verde sau rachita americana, sunt usor de transportat datorita texturii nuielelor ce sunt fierte si decojite in prealabil. Specia de salcie utilizata pentru realizarea cosurilor impletite poate fi doar una singura sau se poate imbina cu altele, care ulterior se vopsesc sau se lasa in culoarea naturala, in functie de preferinte.

Cu sediul in judetul Ilfov, Snagov Prod produce si comercializeaza mobilier din rachita, cosuri din rachita si alte produse impletite. Cu o vasta experienta in domeniu, societatea pune la dispozitia clientilor sai produse de calitate la preturi avantajoase. Produsele oferite de Snagov Prod sunt create pentru nevoile de zi cu zi. Pentru un aspect deosebit, acestea pot fi lacuite, vopsite sau acoperite cu diverse materiale textile. Modelele si culorile in care sunt disponibile produsele oferite te vor incanta cu siguranta.

Pentru oferta completa si detalii despre produsele pe care firma le poate realiza, ia legatura cu mesterii priceputi ai companiei care iti vor oferi solutii si produse customizate. Achizitioneaza cosuri de rachita oferite de Snagov Prod pentru depozitarea obiectelor sau infrumusetarea casei tale.

Datele de contact ale firmei Snagov Prod:

Adresa firmei: sat Moara Micsunesti, Nuci, Ilfov

Telefon: 0745 024 301

Email: aganea@yahoo.com

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.