Cosuri rachita – arta si utilitate intr-un singur produs!

b0d313d2a446035c90936f846f6f7488

Cand spui cosuri rachita, cate utilizari ale acestora iti vin rapid in minte? Mult mai putine, cu siguranta, decat cele pe care mestesugarii Snagov Prod le-au dat acestor obiecte traditionale care nu se vor demoda niciodata si pe care, cu maiestrie si deosebita pricepere, le-au adus in sfera urbanului, a modernului.

Cu o experienta acumulata in mii de ore de munca, echipa Snagov Prod poate realiza modele de impletituri care sa se ridice la nivelul oricaror exigente si solicitari, avand la baza, in primul rand, creativitatea si indemanarea. Este vorba nu numai despre cosuri rachita, ci si despre piese de mobilier (mese, scaune, canapele, balansoare, patuturi pentru copii), tavi si rafturi de depozitare, toate realizate la cele mai inalte standarde de calitate, in diverse forme, culori, dimensiuni si modele personalizate.

Cosuri rachita – posibilitati multiple de realizare  

          Snagov Prod, cu sediul in judetul Ilfov, este unul dintre cei mai importanti furnizori de impletituri de rachita de pe piata din Romania. La capitolul cosuri rachita se remarca printr-o diversitate de modele, respectiv: cos rufe, cosuri cadou, cosuri panificatie, cosuri pentru copii, cosuri pentru biciclete, cosuri pentru picnic, cosuri impletite flori, cosuri pentru animale. Acestea se executa din rachita rosie, verde sau americana, nuielele fiind fierte si decojite in prealabil. Impletiturile sunt variate, iar cosurile se personalizeaza, in functie de preferintele clientilor, cu dungi colorate, coronite, materiale textile. Produsele expuse pe site-ul firmei (www.cosuri-rachita.ro) reprezinta doar o mica parte din posibilitatile de realizare, modelele putand fi adaptate in functie de cerinte si necesitati.

                             Cosuri rachita –intrebuintari multiple  

          Cosuri rachita cadou – in perioada sarbatorilor Pascale si de Craciun, cererea de cosuri rachita este extrem de ridicata, acestea fiind utilizate la realizarea de aranjamente speciale, florale ori cu continut de sezon: vin, cozonac, ciocolata, bomboane.

Cosuri rachita pentru depozitarea rufelor – sunt mult mai practice si mai rezistente decat cele confectionate din plastic. Ofera o buna aerisire, precum si o vizibilitate redusa a hainelor din interior, datorita ochiurilor mici obtinute prin impletire.

Cosuri rachita panificatie – pot fi achizitionate atat de catre utilizatorii finali, cat si de catre companiile care activeaza in domeniul comercializarii sau fabricarii acestor produse. Permit mentinerea prospetimii painii pentru o perioada mai lunga de timp, fara a exista riscul ca aceasta sa mucegaiasca.

Cosuri rachita pentru copii – pot fi utilizate atat ca loc de odihna, cat si ca spatiu sigur de joaca in primii an de viata. Sunt extrem de confortabile si foarte usoare, astfel incat cei mici le pot folosi fara a exista vreun pericol de ranire.

Cosuri rachita pentru animale – concepute pe post de patut/culcus pentru prietenii necuvantatori.

Cosuri rachita pentru biciclete – foarte usor de atasat, fie in fata la ghidon, fie pe grilajul de deasupra rotii din spate. Au o greutate redusa, dimensiunea si forma fiind realizate la comanda astfel incat sa nu fie incomode. Sunt utile atunci cand mergi la cumparaturi alegand bicicleta drept mijloc de transport, precum si in drumetii.

Indiferent de tip si intrebuintare, cosurile de rachita realizate de specialistii Snagov Prod se remarca prin aspect placut, tehnica mestesugita de executie si rezistenta in timp. Pentru detalii, solutii personalizate si comenzi, ia legatura cu reprezentantii companiei! (0745.024.301/0723.548.684, adresa Nuci, Sat Moara Micsunesti).

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.