Cosuri rachita made in Romania

Cosuri rachita nu numai ca sunt frumoase, insa sunt si extrem de utile. Te ajuta sa-ti faci piata, le poti folosi pe bicicleta pentru transportul diferitelor produse cumparate sau pentru transportul animalelor, poti depozita rufele in astfel de cosuri sau le poti transforma chiar in cutii/sertare, dupa nevoi si imaginatie.

Cosuri rachita ar trebui sa ne reprezinte in lumea larga

 

Cosuri rachita made in RomaniaNu pot sa uit cum la un moment dat celebrul Mihai Morar, omul de radio si de televiziune, DJ, redactor si prezentator, cu multele sale calitati, a dat-o cu bata-n balta, cel putin din punctul meu de vedere. In opina dansului femeile din Romania ar trebui sa fie brandul nostru national. Zau asa?!

Totul a pornit de la nu mai putin celebra Madalina Ghenea, acum cativa ani cand era mare valva in jurul ei – femeia o fi frumoasa, dar ce face ea special pentru Romania de moare lumea de dragul ei? -, cand era iubita lui Gerard Butler si alte frivolitati de acest gen. Faceti-o ambasador al Romaniei, dar nu pentru ca-i frumoasa, ci pentru ca e posibil sa fie o actrita buna, si nu faceti din femeile tarii un brand ca suna a prostitutie, zau asa, si o dam in patologicul lui Mazare.

Daca tot vrei sa cautati branduri de tara, alegeti ceva autentic traditional romanesc, ceva de suflet, ceva pentru suflet, ceva rupt din priceperea romanului de secole si daruit tuturor celor care stiu, vor si pot sa aprecieze munca si frumosul.

Fara doar si poate ca aici trebuie sa includem portul popular romanesc, din toate zonele tarii – o adevarata valoare culturala si spirituala a Romaniei! -, trebuie sa includem produsele noastre de artizanat precum cosuri rachita, trebuie sa ne promovam locurile pline de frumusete si istorie. Acestea ne reprezinta si vorbesc despre noi si pentru noi in lumea-ntreaga, domnii si doamnele mele, nu femeile frumoase ale tarii!

Cosuri rachita de la Snagov Prod

 

Si pentru ca acest articol nu se doreste a fi o pledoarie pentru patriotism – chiar asa, cine mai stie ce inseamna acest cuvant?! – vom vorbi despre cosuri rachita, Cosuri rachita made in Romania1caci ele mi-au atras atentia in mod deosebit.

Am intalnit intr-o zi o tanti pe strada care vindea astfel de cosuri, mai mici sau mai mari, pentru fructe, legume, pentru fan, pentru paine, pentru mers la piata. Erau minunat lucrate, frumos impletite, curate, cu nuielele nelacuite, asa cum le-a curatat, asa le-a lasat, naturale.

Inteband-o mi-a raspuns ca munceste mult la un cos din acesta, si o saptamana, ca sunt multe etape pregatitoare, ca-ti trebuie indemanare si pricepere, ca iti trebuie rabdare. Si o cred pe cuvant, artizanatul sau handmade-ul made in Romania este minunat.

Iar pentru atunci cand vrei sa cumperi cosuri rachita si nicio babuta nu-ti trece strada sau cand vrei sa cumperi online, rapid, dintr-o sursa sigura, Snagov Prod sunt artizanii la care poti aplela oricand, cu cea mai mare incredere.

Ce-ti ofera Snagov Prod in materie de cosuri rachita? Varietatea iti va placea cu siguranta. Poti alege cosuri rachita de mana, cosuri de rufe, cosuri pentru copii sau animale, cosuri pentru panificatie, cosuri de cadouri, pentru picnic, pentru flori, pentru transport sau biciclete.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege cosuri rachita de la Snagov Prod. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Snagov Prod? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0745-024.301 si 0723-548.684 sau trimite un e-mail pe adresa aganea@yahoo.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.