Cosuri rachita si mobilier rachita, respect pentru traditie si pentru frumos

63603ba62eb5ed25119a8cdc52512896Cosurile impletite ne aduc aminte de indeletnicirile bunicilor nostri. Ii intrezarim stand pe prispa, in fata casei impleting rachita in cosuri si piese de mobilier. Din satul Moara Micsunesti pornesc si astazi catre toata tara si dincolo de granite produsele din rachita: cosuri rachita si mobilier rachita pentru case, curti si gradini. Materialul simplu, culorile calde, dar usor de personalizat in functie de dorinta clientului si modelele trainice, par a fi primele trasaturi ale produselor manufacturate in Moara Micsunesti.

Cosuri rachita pentru diverse activitati, prin casa, la joaca sau in domenii variate de activitate

Cosuri rachita putem achizitiona pentru folosirea lor in casa la diverse activitati. Un cos de rufe rustic impletit din rachita poate decora si fi util in acelasi timp pentru baie. Cosuri de diferite dimensiuni pot fi folosite si pentru aranjarea fructelor sau a produselor de panificatie. Realizate nu doar in marimi de tot felul, dar si in culori variate, cosurile sunt adevarate articole decorative, dar si cu aplicatii practice in orice camera a casei.

Si copiii sunt incantati de cosurile de rachita. Depozitarea jucariilor, amenajarea unor patuturi pentru copii sau alegerea fuctelor pentru o gustare, sunt activitati placute pentru cei mici. Cosurile pot fi realizate in diverse forme, drepte sau rotunjite la margine. Ele sunt foarte usor de folosit de cei mici, intrucat sunt usoare si potrivite jocului de la varste mici. Astfel, prichindeii invata sa se organizeze, sa-si pastreze cu grija lucrurile, sa aiba grija de jucarii si sa descopere si materiale noi, precum rachita.

In diverse domenii, cosurile pot fi folosite cu succes la prezentarea produselor catre publicul larg. In expozitii de produse traditionale, aranjarea produselor in cosuri rachita poate crea o imagine deosebit de atractiva pentru firma participanta. Prezentarea produselor de panificatie, produselor pe baza de carne si a fructelor sau a sticlelor cu siropuri si sucuri de casa, creeaza un cadru de poveste si convinge vizitatorul de autenticitatea produselor promovate.

Cosuri rachita si mobilier din rachita pentru adevaratii iubitori de valoare si traditie

De la Snagov Prod pleaca catre toata tara si catre clienti din strainatate produse inedite realizate cu pasiune si dragoste pentru frumos. Simplitate, modestie, dar si unicitate in decorare, sunt atuuri de necombatut pentru produsele Snagov Prod.

Pe site-ul lor cosuri-rachita.ro exista o prezentare larga a diferitelor produse pe care le realizeaza. Cosurile impletite de mana imbina utilitatea cu traditia si au devenit demult un produs dedicat tuturor clientilor. Gasiti detalii despre ele si aici: http://www.cosuri-rachita.ro/category/cosuri-impletite-de-mana/.

Gradina si curta oricui prinde viata si intra cu adevarat intr-o poveste prin mobilierul de rachita destinat spatiilor deschise. Scaune, mese, fotolii, balansoare, create cu grija si lacuite sau vopsite in diverse culori, sunt destinate clientilor ce vor sa fie unici si care pretuiesc lucruile izvorate din suflet. Rezistenta acestor produse poate uimi, caci mobilierul are o viata indelungata si este usor de intretinut prin periere cu apa calduta. Periodic se mai poate aplica un strat de lac sau de vopsea in culorile dorite.

Firma Snagov Prod este de peste 20 de ani furnizor de articole realizate din rachita. Producatorii pot fi contactati la aceste numere de telefon: 0745 024 301, 0723 548 684.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.