Cotoi Cornel, executor judecatoresc de care si tu ai nevoie!

 

Ai probleme cu debitorii? Executor judecatoresc Cornel Cotoi te va ajuta sa depasesti aceasta situatie si sa-ti recuperezi datoriile in cel mai scurt timp posibil. De la intocmirea dosarului si pana la executarea propriu-zisa, Cornel Cotoi iti sta alaturi si se dovedeste a fi un adevarat profesionist in domeniu, astfel ca tu te vei bucura de reusita chiar si in cele mai dificile situatii sau atunci cand credeai ca este imposbil sa mai gasesti un executor judecatoresc pe care sa te poti baza in Piata Neamt.

Executor judecatoresc te ajuta in executari silite

 

Cotoi Cornel, executor judecatoresc de care si tu ai nevoie!Executarea silita nu este altceva decat o metoda juridica prin care se recupereaza datoriile sau debitele ce au fost stabilite prin ceea ce poarta numele de titluri executorii: credite bancare, contracte notariale de bani sau de bunuri, hotarari ale instantelor de judecata.

Deci, executarea silita implica un titlu executor legal investit, neexecutarea de buna voie a debitorului, o cerere de executare silita, un executor judecatoresc si, nu in cele din urma, procedura de executare. Ca atare, doar un executor judecatoresc poate duce la implinire o executare silita.

Daca si tu te afli in situatia de a astepta dupa un debitor, nu trebuie decat sa apelezi la un executor judecatoresc, iar acesta te va ajuta in demersul tau. Ba chiar mai mult, executorul poate aplica si dobanzi, penalitati sau chiar alte sume, insa in titlul executoriu trebuie sa fie specificate aceste drepturi. Tot executorul judecatoresc poate sa dispuna si actualizarea sumelor datorate, tinandu-se astfel cont de rata inflatiei, si asa este si corect.

Cum incepe o executare silita? Printr-o somatie pe care executorul judecatoresc o emite si prin care acest executor aduce la cunostinta debitorului despre executara silita ce urmeaza a avea loc. Se stabileste un termen intre 5 si 15 zile pentru plata. Daca nu se va realiza plata, se va trece la executarea propriu-zisa.

Ce acte iti trebuie pentru o executare silita? Ai nevoie de:

1. Cererea de executare silita;

2. Timbru judiciar;

3. Taxa de timbru;

4. Titlul executorul judecatoresc in original.

Toate aceste acte se aduna intr-un dosar de executare pe care creditorul trebuie sa-l depuna fara doar si poate la biroul unui executor judecatoresc, iar pentru Piatra Neamt un astfel de executor judecatoresc este Cotoi Cornel, profesionistul de care si tu ai nevoie!

Executor judecatoresc, servicii complete in Piatra Neamt

 

Insa un executor judecatoresc nu se ocupa numai cu executari silite, ci si cu executari indirecte si executari directe, consultatii in ceea ce priveste intocmirea Cotoi Cornel, executor judecatoresc de care si tu ai nevoie!1actelor necesare executarii, comunicarea actelor de procedura, costatarea unor stari de fapt, notificarea de acte judiciare, cat si de acte extrajudiciare.

Iar daca esti din Piatra Neamt si ai nevoie de toate aceste servicii sau doar de unul anume, Cotoi Cornel, executor judecatoresc de renume, te va ajuta cu situatia in care te afli astfel incat totul sa iasa favorabil pentru tine.

De ce Cotoi Cornel? Deoarece are experienta de foarte muti ani in domeniu, numeroase reusite, servicii variate, impecabile, toate acestea fiind garantia succesului tau! Toate serviciile sunt oferite la preturi bune, nu numai in oras, in Piatra Neamt, ci in tot judetul Neamt.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege Cotoi Cornel, executor judecatoresc. Ai nevoie de informatii suplimentare despre serviciile oferite de Cotoi Cornel? Pentru detalii, suna la numarul 0721-374.360 sau 0747-060.258.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.