Credo Expres Intermed-Din grija pentru siguranta ta

36Prevenirea este cea mai buna masura de protectie. Plecand de la aceasta idee, este de inteles de ce tot mai multi sunt cei aflati in cautarea unor solutii cu adevarat eficiente menite sa ofere securitate maxima, fie ca este vorba de propria locuinta, sediu de birou sau spatiu comercial. In fond, tine de responsabilitatea fiecaruia sa-si protejeze bunurile si proprietatile prin metode adecvate, incepand cu sisteme de alarma, monitorizare video si terminand cu camere de tezaur sau usi antiglont. Asadar, daca esti in cautarea unei companii care sa-ti ofere o gama diversificata de usi antiglont, solutia vine de la Credo Expres Intermed, societate ce face parte dintr-un grup de firme specializate in domeniul bancar, cu o experienta de aproape 10 ani pe piata de profil. Mai mult dacat atat, pe langa sisteme inovatoare de protectie, Credo Expres Intermed iti ofera accesul si la tarife competitive, un motiv in plus sa alegi serviciile noastre.

Usi antiglont-Siguranta maxima

Considerate de unii ca fiind masuri extreme, de altii considerate drept masuri firesti tinand cont de mediul infractional in continua crestere, usile antiglont sunt o garantie ca bunurile tale se afla in afara oricarui pericol. Cu alte cuvinte, daca nu doresti sa te numeri printre cei care fac bilantul pagubelor, adopta masuri eficiente de protectie, mai ales in cazul in care activezi in domenii in care principala activitate este tranzactionarea cu bani, ce de exemplu: banci, case de pariuri sau case de schimb valutar, acolo unde banii depozitati ar putea sa faca obiectul unui jaf.

Asadar, daca ai decis sa montezi o usa antiglont, este bine sa ai in vedere mai multe aspecte. La alegerea unei astfel de usi trebuie sa ai in vedere nivelul de siguranta oferit, rezistenta la coroziune, izolatia termica si fonica, etanseitatea, fiabilitatea sistemului de inchidere, natura finisajului, instalarea tocului in zidarie, si bineinteles materialul din care este confectionata, de regula, usile antiglont fiind realizate exclusiv din otel. In plus, usile antiglont se echipeaza cu broaste prevazute cu cilindri cu cheie de siguranta sau cu cheie cu dubla barbie. In functie de amplasarea usii si de cerintele specifice de securitate, exista si variante constructive suplimentare, ca de exemplu: usi fara maner la partea exterioara, cu balamale invizibile, cu zavor de serviciu, cu doua sau trei broaste, etc.

Credo Expres Intermed- Profesionalism si solutii eficiente de siguranta

Credo Expres Intermed este distribuitor de usi antiglont cu diverse aplicatii, destinate diverselor domenii de activitate. Produsele oferite clientilor nostri se remarca prin rezistenta deosebita, prin sisteme de ultima generatie si nu in ultimul rand, prin durabilitate. Materialele folosite sunt rezistente si calitative, au un aspect compact si beneficiaza de o tehnologie moderna de fabricatie. Acestea sunt duble sau simple si pot avea diverse forme, culori sau dimensiuni.

Compania Credo Expres Intermed ofera solutii optime de securitate si supraveghere prin intermediul echipamentelor de protectie si siguranta. Acestea sunt destinate institutiilor bancare, caselor de schimb valutar sau de amanet, dar si altor institutii din sectorul public sau privat care au nevoie de aceste dispozitive. Astfel, din portofoliul nostru de produse fac parte: casierii blindate si ferestre de casierie cu protectie antiglont, cu si fara interfoane, sisteme de transfer, sertare de transfer, case de transfer, usi de tezaur si antetezaur, panouri si usi antiefractie, armatura antiefractie si panouri blindate pentru pereti, precum si multe altele. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.