Credo Expres Intermed te apara de gloante

Credo Expres Intermed te apara de gloanteLucrezi intr-un domeniu in care trebuie sa asiguri securitatea si cu ajutorul usilor antiglont vitrate? Ai nevoie de un furnizor de asemenea usi si nu stii unde sa il gasesti? Firma Credo Expres Intermed din Bucuresti iti sta la dispozitie cu oferte avantajoase de usi antiglont vitrate.

Armele de foc au fost folosite atat pentru aparare, cat si pentru atac. Daca la noi in tara, pana la revolutie, nu prea se foloseau arme de foc pentru actiuni in afara legii, democratia sosita si in Romania ne-a adus “cadouri”, pe care nu le-am fi dorit, cum ar fi jafurile armate, in care sunt folosite armele de foc. Si iata cum, usa antiglont vitrata, de care nu auzisem pana “ieri”, devine un element foarte important si util in ceea ce priveste siguranta.

Unde se foloseste usa antiglont vitrata?

Aceste tipuri de usi sunt recomandate pentru institutiile bancare, sectii de politie si alte unitati in care siguranta personalului este vitala sau exista riscul de a fi pusa in pericol. Aceste usi protejeaza persoanele situate intr-o incapere, iar geamul vitrat din componenta lor ofera vizibilitate, dar si protectie.

Dar cum devine sticla rezistenta la gloante?

Procesul prin care sticla devine rezistenta la gloante este laminarea. Laminarea consta in tratarea unor straturi de sticla cu policarbonat. Policarbonatul este un material usor, transparent, foarte rezistent la socuri. Prin adaugarea mai multor straturi de sticla astfel tratata, geamurile antiglont pot ajunge la o grosime de peste 7 centimetri.

Un glont ce este tras intr-un geam antiglont trece de primul strat de sticla, dar stratul de policarbonat absoarbe energia glontului si il opreste inainte de a iesi pe partea cealalta a sticlei. Exista sticla antiglont care are proprietatea de a opri gloantele doar daca este lovita dintr-o anumita parte, din partea opusa permitand trecerea glontului fara probleme. Acest tip de sticla are avantaje certe in cazul in care vorbim de dotarea unei masini cu geamuri rezistente: cei din exterior nu sunt eficienti in executarea focului, pe cand cei din masina pot folosi armele fara piedici catre cei din exterior.

Pentru a realiza acest tip de geam antiglont se lamineaza un material rigid cu unul flexibil, cu materialul flexibil catre interior. Materialul rigid, la impactul cu glontul, se va imprastia in jurul punctului de impact, iar materialul flexibil va prelua socul, oprind glontul. In sens invers, materialul flexibil va permite trecerea glontului, care va putea traversa fara probleme si celalalt strat, trecand deci de toate straturile sticlei.

Un alt element constructiv al usilor antiglont il reprezinta si blindajul usii, ce este realizat din elemente din tabla a caror grosime depinde de clasa de rezistenta la gloante si o structura din teava rectangulara. Inchiderea usii se realizeaza cu incuietoare cu butuc cu maner fix la exterior. Butucul este prevazut cu o protectie antiglont la interior.

In incheiere, iti recomandam sa apelezi cu incredere la produsele oferite de firma Credo Expres Intermed din Bucuresti. In toti anii de cand activeaza, datorita produselor de cea mai Credo Expres Intermed te apara de gloante1buna calitate oferite si a profesionalismului dovedit, firma bucuresteana ocupa un binemeritat loc fruntas in acest domeniu de activitate.
Colaborarea cu Credo Expres Intermed te fereste si te protejeaza.

Daca ai nevoie de o usa antiglont vitrata, ia legatura cu firma Credo Expres Intermed. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numarul 0722-464.986 sau trimite un e-mail pe adresa office@credoexpres.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit-o pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre lichidatorii judiciari.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.