Creeaza un design deosebit utilizand usi din sticla securizata

usi sticla securizata

Schimba-ti casa cu Herra Design! Compania este specializata in compartimentari cu sticla, placari cu sticla colorata, balustrade din sticle, usi din sticla si alte compartimente din sticla. Prin folosirea usilor din sticla securizata reusiti sa lasati lumina sa intre in casa dumnevoastra, creeati o atmosfera mai placuta si totdata reusiti sa creeati senzatia de spatiu mai mult. Varietatea usilor din sticla securizata distribuite de Herra Design este una foarte larga iar raportul calitatea pret este unul de apreciat.

Clasificarea usilor din sticla securizata

Usile din sticla securizata sunt clasificate in functie de modul de deschidere sau de amplasare a acestora. Herra Design va ofera usa batanta din sticla securizata, usa glisanta din sticla securizata, usi pivotante cu amortizor in pardoseala si usi armonice din sticla. Comparativ cu usile clasice, usile din sticla securizata va ofera sansa sa va jucati cu lumina, culorile dar si cu umbrele si sa va transformati casa din una monotona in una plina de culoare si stil. Pentru a vedea diverse modele si pentru mai multe detalii va asteptam cu drag sa accesati siet-ul nostru www.herradesign.ro.

Usile din sticla securizata, visul oricarui designer!

Ideea usii batante este ca se poate deschide in ambele parti si se gasesc in diverse combinatii: usi simple, duble, cu supralumina, cu parte laterala fixa sau diferite combinatii. Ele pot fi instalate in birouri, magazine, locuri publice si acasa.

Usa glisanta din sticla securizata oferite de noi sunt perfecte pentru locurile mai putin spatioase. Acestea sunt numite usi glisante deoarece sunt alcatuite dintr-un sistem de carucioare montat intr-un profil de rulare fixt in tavan sau pe perete. Usile culisante pot fi din sticla transparenta total, sablata cu model, fumurie, sau colorata in orice fel, cu orice culoare si orice model!

Usile pivotante din sticla securizata cu amortizor in pardoseala au balamalele fixate in tavan respectiv in pardoseala. Pentru a lasa lumina sa intre  in biroul, casa sau localul dumnevoastra alegeti sa folositi acest model de usa a carui sticla poate fi colorata in diverse culori sau diverse modele.

Usile armonice din sticla securizata, perfecte atat pentru interior cat si pentru exterior vin ca o magie atunci cand te gandesti sa imparti o camera sau un anumit spatiu si totodata vrei sa lasi lumina sa-ti lumineze locuinta. Acest tip de usi sunt cel mai usor de montat deoarece sunt prevazute doar cu balamale si se deschid lateral ca un acordeon.

Alege orice tip de usa din sticla securizata (sticla poate avea intre 8 mm si 10 mm grosime) si castiga un aspect placut si o eleganta deosebita in biroul, casa sau market-ul dumnevoastra.

Herra Design, usi din sticla securizata la un pret special!

Compania noastra va ofera usi din sticla securizata care sa va ajute sa creeati un ambient confortabil, personalizat si plin de eleganta la un pret accesibil si oferte zilnice. Usile din sticla securizata pot fi folosite oriunde se simte nevoia de lumina, marire sau infrumusetare. Herra Design, stil si eleganta!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.