Cu Tim Net Service Group poti fiscaliza tot ce comercializezi

Cu Tim Net Service Group poti fiscaliza tot ce comercializeziVrei sa iti deschizi o afacere si ai nevoie de o casa de marcat si nu stii de unde sa o achizitionezi? Firma Tim Net Service Group din Timisoara iti ofera o gama diversificata de modele de case de marcat. Aceste case de de marcat pot fi utilizate in supermarket-uri, restaurante, baruri, farmacii sau magazine.

Toti agentii economici care presteaza servicii de comercializare bunuri cu amanuntul sau servicii direct catre populatie au obligatia legala sa aiba case de marcat si sa emita bonuri fiscale. Agentii economici au obligatia legala sa emita bonuri fiscale cu aparate de marcat electronice fiscale si sa le dea clientilor. Obligatia agentiilor economici de a folosi aparate de marcat electronice fiscale ia nastere de la data inceperii activitatilor comerciale. Aparatele de marcat fiscale sunt livrate numai de distribuitori autorizati de Ministerul Finantelor. Acestia pot comercializa aparate de marcat electronice fiscale si produsele complementare acestora, dar au si obligatia de a asigura service-ul la aceste aparate.

Tipuri de case de marcat

Casele de marcat sunt impartite in trei categorii, dupa cum urmeaza:

a) Case de marcat electronice izolate. Aceste case de marcat au hardware dedicat, un set fix de functii, baza de date proprie si functioneaza izolat, adica fara posibilitate de conectare la un calculator. Modulul fiscal este integrat in hardware-ul propriu, iar programul de aplicatie si cel de control din modulul fiscal sunt intr-o memorie fixa.

b) Case de marcat electronice conectate la calculator. Suplimentar fata de aparatele de marcat electronice fiscale anterioare, aceste case de marcat dispun de o interfata prin care se realizeaza comunicarea cu un program ce ruleaza pe calculator. Interfata programului asigura un set limitat de comenzi de modificare, completare, citire a bazei de date interne si de emitere de acte fiscale. Securitatea comunicatiei si integritatea corectitudinii inregistrarilor sunt asigurate de modulul fiscal prin programul sau de control.

c) Case de marcat electronice computerizate. Aceste case de marcat sunt realizate pe o structura de calculator standard, in care este inclusa o placa fiscala ce contine un modul fiscal cu hardware si soft de control proprii, care se comunica cu programul de aplicatie al aparatului de marcat electronic fiscal, ce ruleaza pe calculatorul standard printr-un set limitat de comenzi de interfatare adecvat acestei categorii de aplicatii.

d) Pe langa acestea, in categoria de aparate electronice fiscale mai sunt si aparatele sau terminalele cu functii de case de marcat electronice. Aceste aparate sau terminale sunt dispozitive identificabile ca structura si program aplicativ, care includ o placa fiscala ce contine un modul fiscal. Interfatarea aplicatiei cu modulul fiscal confera acestora si functii de casa de marcat, in afara altor functii specifice. Casele de marcat computerizate, terminalele cu functii de case de marcat pot fi comercializate numai cu programul aplicativ avizat.

In incheiere, nu putem decat sa iti recomandam casele de marcat comercializate de catre firma Tim Net Service Group din Timisoara. Aceasta firma iti ofera solutii complete hardware si software pentru afacerea ta, la cele mai competitive preturi si servicii complete. Profesionalismul si simtul de raspundere de care da dovada aceasta firma in relatiile cu clientii sai nu sunt decat garantiile succesului tau.

Daca ai nevoie de case de marcat, ia legatura cu firma Tim Net Service Group. Pentru contact, apeleaza numerele 0256-294.090, 0752-135.258 Cu Tim Net Service Group poti fiscaliza tot ce comercializezisi 0752-135.255 sau trimite un e-mail pe adresa office@tim-net.eu.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre servicii de cadastru.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.