Cu Top Geocad stii intotdeauna unde si cum stai

Cu Top Geocad stii  intotdeauna unde si cum staiAi nevoie, cat mai urgent, de masuratori cadastrale de cea mai buna calitate pentru toate proprietatile pe care le ai in posesie, fie ca este vorba despre case, apartamente sau pamant, deoarece doresti sa le vinzi si sa te muti in strainatate, insa toate aceste posesiuni nu sunt trecute in cartea funciara? Te afli in situatia mai putin fericita de a aplea la succesiune, iar tu si fratele tau aveti de impartit un apartament si aveti nevoie de documentatia cadastrala pentru ca toata situatia sa decurga lin si fara incidente? Vrei sa-ti construiesti o viluta mica si cocheta, insa ai nevoie de consultanta in topografie pentru ca proiectarea si calculele sa fie cat mai corecte si mai bine realizate?

Pentru toate aceste servicii poti apela la o singura firma si anume la Top Geocad din localitatea Medgidia, judetul Constanta. Compania iti poate oferi o gama larga de servicii care se refera la cadastru si la topografie. Echipa de specialisti Top Geocad are o experienta vasta in domeniu si iti sta la dispozitie cu servicii de calitate pentru intreg judetul.

Printre clientii companiei Top Geocad se afla Primaria Medgidi, Primaria Cernavoda, dar si Consiliul Judetean Constanta. Pe langa aceste nume de seama s-au mai adunat inca foarte multe altele, ceea ce dovedeste maiestria echipei Top Geocad in acest domeniu de activitate.

Cadastrul este absolut necesar pentru o buna intelegere intre oameni

Stii care este etimologia cuvantului cadastru? Originea lui este destul de incerta, insa ea este revendicata de greci prin cuvantul ,,katastikon”, dar si de romani prin cuvantul ,,capitastrum”. In anul 1185 la Venetia se intalnea foarte des denumirea de ,,catastico”, de unde este preluata in toata Europa. In tarile romane apare abia in secolul XIX, iar din 1933 poarta denumirea de “cadastru funciar”.

Toate aceste masuratori cadastrale nu reprezinta ele insele un scop, insa sunt importante pentru a pastra o ordine. Ele au stabilit inca de la bun inceput limitele proprietatilor funciare, astfel incat fiecare om stia care e casa lui, care ii sunt dimensiunile, daca gardul cutare e al vecinului sau cate prajini are parcela lui si unde ii este granita.

Astfel, simtul proprietatii, care s-a nascut probabil odata cu omul, a putut fi cuantificat si in cifre, acestea pastrandu-se in diverse registre.

Si in ziua de astazi este mare nevoie de masuratori cadastrale de calitate, pentru diferite operatiuni ulterioare. Cadastrul are trei aspecte majore: cantitativ, calitativ si juridic, iar printre functiile cadastrului trebuie sa amintim de functia tehnica si de cea economica.

Cadastrul se imparte in cadastru general si cadastru de specialitate. Cadastrul general se refera la operatii tehnice, juridice si economice pentru cunoasterea permanenta a fondului funciar, acesta din urma reprezentand totalitatea terenurilor dintr-un oras, judet sau tara.

Cadastrul de specialitate se refera la masurarea terenurilor agricole, forestiere, a apelor, a retelelor edilitare si la cadastrul fondului imobiliar.

Masuratorile nu mai au secrete pentru echipa Top Geocad

Cu Top Geocad stii  intotdeauna unde si cum stai1

Daca esti si tu din judetul Cosntanta si ai nevoie de masuratori cadastrale, acum stii la cine sa apelezi, la Top Geocad.

Compania iti ofera numai servicii de calitate si iti va pune la dispozitie un lucru bine facut!

Daca ai nevoie de masuratori cadastrale, ia legatura cu firma Top Geocad. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numerele 0241-814.433, 0747-283.738 si 0751-037.040 sau trimite un e-mail pe adresa office@top-geocad.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre kitul de videointerfon.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.