Cum alegeti o amenajare camera copii potrivita

amenajare camera copii

Fara indoiala stiti ca orice camera pentru micuti, va trebui sa fie intotdeauna zugravita intr-o culoare placuta si sa emane un aer jucaus, care sa fie in concordanta  cu energia si spiritul creativ al celor care locuiesc in ea. Partea cea mai placuta in momentul in care va decideti sa faceti o amenajare camera copii este reprezentata de faptul ca nu trebuie sa va mai faceti niciun fel de problema in ceea ce priveste culoarea pe care va trebui sa o aiba peretii. Din acest punct de vedere, lucrurile stau destul de simplu, la modul ca, in functie de sexul copilului, aveti de ales intre albastru sau roz ( sau derivate),iar in functie de eroii preferati, alegerea trebuie facuta intre desene cu printese sau eroi gen Spiderman, Batman etc.

Alegeti o culoare dominanta pentru amenajare camera copii

Cu siguranta, in momentul in care va decideti sa faceti o amenajare camera copii, trebuie sa aveti in vedere faptul, ca in ceea ce priveste paleta coloristica va trebui sa mizati si pe o culoare dominanta. Nu conteaza daca aceasta este alb sau orice alta nuanta preferata de micutii dumneavoastra, ideea este sa nu omiteti acest lucru, deoarece in acest mod se creaza o impresie de echilibru si ordine.

Tot in ceea ce priveste culoarea, trebuie avut in vedere faptul ca o amenajare camera copii  facuta cu bun gust, trebuie sa tina cont de faptul ca imbinarea culorilor trebuie facuta cu nunate apropiate, astfel incat rezultatul sa fie unul echilibrat si estetic.

Ce trebuie avut in vedere la o amenajare camera copii

Este cunoscut faptul ca orice camera pentru copii trebuie amenajata cu detul de multa atentie si responsabilitate, deoarece o astfel de operatiune trebuie sa tina cont de tot ce este necesar pentru o buna dezvoltare a copilului. Indiferent ca vorbim despre un loc de joaca, un loc pentru odihna sau unul in care micutul sa isi faca temele, in momentul in care facem o amenajare camera copii elementele de decor trebuie sa fie foarte sugestive si sa indemne micutii sa se indrepte catre sectorul de camera pe care il doresc. Orice amenjare camera copii, trebuie in mod obligatoriu sa cuprinda o serie de elemente de decor, care de care mai indraznete si haioase, cu ajutorul carora sa fie foarte evident ca respectivul spatiu nu este pentru oameni mari.

In ceea ce priveste mobilierul, atunci cand incercati o amenajare camera copii, paturile personalizate vor da intotdeauna un plus de efect. Indiferent daca acestea sunt sub forma de masinuta sau de caleasca ele sunt adorate de micuti si corespund pasiunilor de moment ale acestora.

Deaoarece, in general copii sunt incantati de activitati si idei sau pasiuni diferite, este lesne de inteles ca si tematicile alese pentru amenajare camera copii vor fi diferite. Unii prefera personajele Disney, altii colturile de natura si asa mai departe, iar descoperirea acestui lucru intra in sarcina oricarui parinte.

Ca o concluzie, orice amenajare camera copii trebuie sa fie realizata intr-un mod foarte flexibil, deoarece preferintele micutilor se pot schimba in orice moment.

Mai multe informatii pe www.logosidesigninterior.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.