Cum compactezi deseurile intr-un mod rapid si eficient? – Eko Linea

Prescontainere-RdjymManagementul deseurilor, indiferent de provenienta lor, trebuie sa se desfasoare in conditii optime de siguranta de catre persoane bine instruite, intrucat acesta reprezinta una dintre modalitatile eficiente de a proteja mediul inconjurator. Conform legii, generatorul deseurilor este cel caruia ii revine responsabilitatea de a le gestiona, insa protectia mediului constituie obligatia tuturor: a autoritatilor administratiei publice si locale si a tuturor persoanelor juridice si fizice, deopotriva.

Societatea Eko Linea din Bucuresti este constienta de acest lucru si pledeaza pentru mentinerea unui mediu curat si sanatos, de aceea pune la dispozitia tuturor persoanelor interesate o gama larga si diversificata de utilaje pentru compactarea deseurilor, macinarea, transferul, sortarea si reciclarea acestora,  printre care putem enumera: prescontainere, prese stationare, prese de brichetat, tocatoare pentru deseuri, statii de sortare si transfer deseuri, s.a.

Prescontainerele comercializate de catre societatea Eko Linea sunt confectionate in conformitate cu normativele legislative aflate in vigoare in acest domeniu, la nivelul de varf al tehnicii. Acestea sunt destinate colectarii si compactarii deseurilor aparute in urma activitatilor complexelor comerciale, societatilor de salubrizare, pietelor agroalimentare sau ale oricarei societati si instutii care produc o cantitate insemnata de ambalaje, deseuri umede sau alte tipuri de deseuri. Acestea sunt sisteme formate dintr-un container cu o presa incorporata, ceea ce duce la marirea cantitatii care poate fi depozitata in containerul propriu-zis.

Precontainerele oferite pot avea in functie de model, usa rabatabila cu trei balamale, capac pentru fereastra de alimentare, dinti pendulari pentru evitarea reexpanisunii materialului compactat, flapsuri articulate montate pe scutul de presare, ghidaje din poliamida, etc. Au forme diferite care duc la o descarcare mai usoara, au o constructie compacta si robusta, au integrate componente de calitate provenite de la producatori renumiti, sunt usor de utilizat si de manevrat, sunt sigure, performante, au o durata indelungata de viata, asigura o functionalitate si exploatare optime, un randament ridicat de comprimare a deseurilor, etc. Pentru mai multe informatii legate de caracteristicile tehnice ale prescontainerelor (capacitate, forta de presare, cursa cilindrilor hidraulici, puterea electrica, dimensiuni, greutate, s.a.), nu ezitati sa accesati pagina de internet a companiei (Eko Linea.ro) sau sa luati legatura cu specialistii nostri.

Societatea Eko Linea a fost fondata in anul 2007, activand in domeniul importului si distributiei de utilaje si echipamente fabricate in Uniunea Europeana, pentru gestionarea deseurilor solide uscate si/sau umede, municipale, industriale, reciclabile sau nu.

Colaborarile stabile pe care le-am legat cu producatori renumiti pentru calitatea produselor realizate, nu face decat sa ateste seriozitatea si profesionalismul echipei nostre. Printre acestia se afla si: MBT Gmbh, Strautmann Umweltehnik Gmbh, Imabe Iberica, ABBA Preseen Gmbh, Blik, etc.

De asemenea, suntem un partener de incredere si in cazul in care aveti nevoie de servicii profesionale de intretinere si depanare, post vanzare, asistenta tehnica la montaj, punere in functiune a echipamentelor, s.a

Eficienta si promptitudinea cu care am tratat fiecare solicitare in parte a facut ca fiecare client care a apelat la serviciile si produsele noastre sa fie satisfacut de prestatia noastra si de calitatea echipamentelor furnizate. Stim ca fiecare persoana este unica, iar necesitatile ei sunt diferite de ale celorlalti, de aceea solutiile oferite nu sunt nici pe departe standardizate, ci mai degraba, customizate. Va asteptam!

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.