Cum sa ai dinti frumosi si sanatosi? – Medicinetic

Cabinet-stomatologic-Craiova-ZBZCYFrumusetea zambetului este data de santatea si de albul dintilor. De ce sa va acoperiti gura cu mainile de cate ori doriti sa spuneti ceva sau atunci cand radeti doar pentru simplul fapt ca va este rusine ca dintii nu au un aspect placut sau mai rau, ca unii dintre ei lipsesc? Multe persoane se confrunta cu probleme stomatologice cum ar fi pierderea dintilor din diferite cauze (carii, inaintarea in varsta, accidentari, boala parodontala), insa daca ele s-ar conforma in aceasta situatie s-ar simti incomod si jenate, lipsa dintilor afectand nu doar aspectul, ci si vorbirea, capacitatea de a mesteca si manca, compromitand santatea generala a cavitatii bucale.

Desi exista o multime de cabinete stomatologice, multi dintre noi ori nu ne gasim timpul necesar pentru a apela la un medic de specialitate care sa ne ajute, ori spunem ca nu dispunem de bugetul necesar pentru interventiile de care avem nevoie. In ceea ce priveste timpul, trebuie sa stiti sa il gestionati si sa va prioritizati lucrurile cu adevarat importante (iar sanatatea, fie aceasta si orala, ar trebui sa se afle pe primul loc). In ceea ce priveste grija pentru buget, aceasta va disparea daca veti opta pentru serviciile stomatologice oferite la preturi avantajoase de catre cabinetul Medicinetic din Craiova.

Cabinetul stomatologic Medicinetic functioneaza inca din anul 2000, oferind o gama larga si diversificata de servicii de specialitate, printre care se afla cele de implantologie, lucrari pe zirconiu si ceramica integrata fara metal, lucrari de compozite si metalo-ceramice, tratament paradontoza, chirurgie dentara, estetica dentara- fatetari, obturatii, albirea dintilor, plombe fizionomice, fotoplimerizabile, detartraj cu ultrasunete. Acesta a fost primul infiintat, adaugandu-i-se in anul 2004 si cabinetul de Medicina sportiva si Kinetoterapie, societatea transformandu-se in societate cu raspundere limitata.

Sunteti in cautarea unor servicii de implantologie in Craiova? Cabinetul Medicinetic vi le poate oferi pe acestea, dar nu numai, la un raport excelent calitate-pret. Echipa de specialisti a cabinetului utilizeaza dispozitive medicale de ultima generatie, corect igienizate si au grija ca fiecare operatiune sa fie realizata conform metodologiei specifice astfel incat sa nu apara nicio consecinta negativa asa cum s-a intamplat in prea multe cazuri din acest domeniu. Grija, responsabilitatea, eficienta si profesionalismul sunt valori care nu lipsesc din vocabularul personalului medical ce activeaza in cadrul Medicinetic.

Daca va ingijoreaza absenta unuia sau a mai multor dinti, atunci serviciile de implantologie reprezinta solutia ideala care poate rezolva aceasta problema in foarte scurt timp. Desi exista si alte metode de a rezolva aceste cazuri: proteze dentare sau punti dentare, implantul dentar este procedeul modern cel mai recomandat majoritatii pacientilor. Acesta nu afecteaza dintii vecini asa cum se intampla in cazul puntilor dentare si va salveaza de la varianta unei proteze mobilizabile. Implantul dentar necesita mai putin timp si este mai ieftin, va asigura un aspect estetic superior, nu lezeaza igiena cavitatii bucale, avand aceeasi functie ca radacina unui dinte natural, oferind sprijin solid pentru noul dinte.

Fie ca apelati la serviciile de implantologie cu scopul de a inlocui dintii lipsa sau pe cei deteriorati, echipa de specialisti Medicinetic va asigura efectuarea acestora in conditii depline de siguranta si obtinerea unor restaurari functionale ale dintilor care sa dureze in timp.

Ai grija de sanatatea ta orala- apeleaza la profesionistii Medicinetic!

  

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.