Cum sa alegi cea mai buna pompa de satina pentru nevoile tale

pompa de satina

Orice pompa de satina achizitionata aduce beneficii unei ambarcatiuni. Astfel, apa din satina este eliminata usor si riscul unui naufragiu din acest motiv este practic minim. Cu toate acestea, alegerea celei mai bune pompe este o operatiune mai dificila, deoarece trebuie luate in calcul o serie de cerinte pe care o pompa trebuie sa le respecte pentru a putea fi considerata de calitate. Nautica Shop pune la dispozitia clientilor sai mai mult produse din aceasta gama, aceastea evidentiindu-se prin calitate si pret.

Ce caracteristici trebuie sa aiba o pompa de satina

In primul rand, o pompa de satina potrivita trebuie sa elimine un debit cat mai mare de apa intr-un timp foarte scurt. Pentru o ambarcatiune obisnuita acesta nu este prea mare, mai ales daca infiltratiile sunt reduse la minim. Astfel, ramane doar apa din condens si apa care se scurge de pe punte. Din acest motiv, un debit de cel putin 20 de litri pe minut este suficient in conditii normale. In caz de nevoie, se pot monta mai multe pompe, cu debite mai mici, la diferite nivele ale navei, in acest mod evitandu-se umplerea cu apa a satinei. O alta caracteristica importanta de care trebuie sa se tina cont in momentul in care se achizitioneaza o pompa de satina este riscul de a se infunda. In trecut, aceasta era principala problema, mai ales ca apa din satina este plina de impuritati. O pompa care dispune de filtre este mai eficienta si poate fi folosita pentru o perioada mai lunga de timp. Nu in ultimul rand, orice pompa folosita pentru satina nu trebuie sa produca scantei. De cele mai multe ori, apa din satina este amestecata cu combustibil, lucru care poate duce la incendii serioase ce pot cauza naufragii soldate cu pierderi de vieti omenesti, alaturi de pierderi materiale importante.

Nautica Shop, magazinul perfect pentru o pompa de satina de calitate

O pompa de satina de calitate va putea fi folosita in conditii normale pentru o lunga perioada de timp. Astfel, in cazul acestor produse, nu ar trebui sa se faca niciun fel de compromis. O pompa defecta, mai ales in caz de furtuna, va putea duce la o serie de accidente si neplaceri care ar putea fi evitate daca sunt achizitionate produse de calitate. Din acest motiv, Nautica Shop prefera sa comercializeze doar produse care respecta normele de siguranta in vigoare, oferind de asemenea garantie pentru orice pompa comercializata.

Servicii ireprosabile pentru orice pompa de satina prin Nautica Shop

Datorita serviciilor de calitate pe care le ofera, Nautica Shop a reusit sa se faca remarcat in randul pasionatilor de nautica, cat si al pescarilor, care au un magazin din care pot alege o gama variata de produse in materie de nautica. Astfel, pornind de la pompe si panouri electrice, pana la vasle sau veste de salvare, toate sunt disponibile la acest comerciant.

Alegerea  potrivita pentru orice pescar privind o pompa de satina se va face in functie de nevoile fiecaruia si de dimensiunea satinei ambarcatiunii.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.