Cum sa puneti bazele unui magazin de parchet in Bucuresti

magazin parchet bucuresti

Magazinele care se ocupa cu produsele de acoperire a podelelor reprezinta o afacere profitabila si in continua crestere deoarece constructiile de locuinte si spatii comerciale au nevoie de astfel de materiale. Daca doriti sa deschideti un magazin de parchet in Bucuresti, atunci trebuie sa stiti modul de functionare al unei astfel de afaceri. Un magazin de parchet in Bucuresti functioneaza in special prin prezentarea mostrelor de parchet clientilor. De aceea, nu este nevoie de un spatiu foarte mare de desfacere. Pe de alta parte, un astfel de magazin se diferentiaza prin detinerea unei mari varietati de modele. Odata ce planul de afaceri este completat, este timpul sa incepeti procesul de deschidere al unui magazin de parchet in Bucuresti.

Creareea unui buget initial, inainte de a deschide un magazin de parchet in Bucuresti

Creearea unui buget este cruciala. Pentru a face acest lucru, insumati costurile totale ale tuturor lucrurilor necesare inainte de deschiderea unui magazin de parchet in Bucuresti. Trebuie sa luati in considerare taxele pentru infiintarea firmei, eventualele asigurari si incheierea contractelor de munca pentru angajatii care vor instala pardoselile clientilor. Apoi, aveti nevoie de mostre pentru fiecare tip de produs pe care urmeaza sa-l comercializati. La final, trebuie sa va calculati cheltuielile cu inchirierea unui spatiu si anumite contracte pentru utilitati. Atunci cand doriti sa deschideti un magazin de parchet in Bucuresti, nu trebuie sa uitati nici de costurile legate de cumpararea sau inchirierea masinilor de transport, materialelor si uneltelor care sunt necesare in procesul de montaj.

Pregatirea unui buget de functionare al unui magazin de parchet in Bucuresti

Pentru a avea un buget al unui magazin de parchet in Bucuresti corect constituit, trebuie sa planificati primele 12 luni de functionare si sa includeti neaparat veniturile si cheltuielile. De exemplu, primele cateva comenzi vor trebui sa fie achitate furnizorului inainte ca un anumit client sa plateasca integral comanda. Apoi, trebuie sa luati in considerare faptul ca trebuie platiti muncitorii, vanzatorii si managerul magazinului. Tot in acest buget, trebuie incluse chiria lunara, plata facturilor la utilitati si alte cheltuieli neprevazute.

Obtinerea finantarii pentru deschiderea unui magazin de parchet in Bucuresti

Daca doriti sa deschideti un magazin de parchet in Bucuresti si nu dispuneti de finantarea necesara, atunci este momentul sa apelati la un imprumut. La suma pe care doriti sa o imprumutati, este bine intotdeauna sa adaugati un procent de 10% pentru cheltuieli neprevazute sau alte majorari de taxe si tarife. Bonitatea dumneavoastra va fi evaluata de catre institutia de creditare si daca sunteti curat, va va fi acordat un imprumut. Este bine sa incepeti demersurile pentru obtinerea unui imprumut cu mult timp inainte de data la care doriti sa deschideti acest magazin de parchet in Bucuresti.

Dupa ce ati obtinut finantarea, trebuie sa va promovati acest magazin de parchet in Bucuresti. Pentru aceasta, trebuie sa urmati cateva strategii de marketing. De exemlu, puteti sa va inscrieti la targurile de prezentare de produse de constructii sau promovarea magazinului prin diferite mijloace media unde sa va puteti face publicitate.

Mai multe pe Www.decolandia.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.