Cum scapi rapid si usor de rozatoarele daunatoare? – Eurotopserv

Deratizare-Bucuresti-mN5mySocietatea Eurotopserv din Galati va pune la dispozitie servicii de curatenie profesionale, dar si servicii DDD- deratizare, dezinsectie si dezinfectie. Punem in slujba clientilor nostri o echipa de profesionisti, precum si aparatura moderna, tehnologie de lucru de ultima generatie si solutii ecologice, asigurandu-va de crearea unui climat placut si sanatos.

In ceea ce priveste serviciile de deratizare pe care le efectuam, acestea vizeaza atat combaterea, cat si prevenirea rozatoarelor daunatoare (sobolani, soareci, etc.) prin aplicarea unui complex de metode si mijloace eficiente care sa nu afecteze in niciun fel omul sau animalele domestice.

Deratizarea este o operatiune ce trebuie sa se realizeze in mod obligatoriu de 2 ori pe an, in anotimpurile primavara si toamna, inainte de decontaminarilee profilactice. Deratizarile de intretinere sunt recomandate a se efectua in cursul anului.

Rozatoarele, pe langa faptul ca pot provoca pagube materiale semnificative (distrugerea rezervelor de alimente, a cablurilor de comunicatii, etc.), reprezinta o amenintare puternica pentru sanatatea voastra, intrucat acestea sunt purtatoare a unor boli foarte periculoase. Avand in vedere aceste lucruri, trebuie sa actionati imediat in mod preventiv, insa si in mod curativ, apeland la ajutorul echipei de specialisti a companiei Eurotopserv din Galati.

Rozatoarele sunt de doua tipuri: sinantrope, ce traiesc in diverse unitati, in mediul rural si urban (sobolanul cenusiu, alb); asinantrope, ce traiesc pe camp, in paduri, apa (sobolanul de camp, de padure, harciogul). In functie de tipul de rozatoare ce va cauzeaza probleme, echipa Eurotopserv va lua masurile potrivite pentru a va scapa de ele. Operatiunile de deratizare pe care le realizam vizeaza atat spatii interioare ce pot avea destinatie diferita (scoli, depozite, spatii de productie, societati comerciale, institutii publice, s.a.), cat si spatii exterioare. Metodele pe care le aplicam in acest scop sunt complexe si bine definite, astfel incat sa va putem oferi rezultatul pe care il asteptati de la noi.

Substantele pe care le folosim pentru serviciile de deratizare sunt momeli ce nu mucegaiesc, pe baza de carne, cereale, grasimi animale, sange si substante active din grupa III-IV de toxicitate. Printre acestea se afla si urmatoarele:

  • Cereale (porumb, orez, s.a.) ce se amesteca cu arome si substante diverse
  • Momeli parafinate- ideale pentru locurile umede, precum canalele, conductele, santurile, etc.
  • Momeala proaspata- ce se gaseste sub forma de pasta, extrem de eficienta, ce garanteaza rezultate sigure si rapide datorita materiilor prime din compozitia sa (grasimi animale si vegetale, faina, arome)

De asemenea, echipa Eurotopserv este pregatita sa apeleze si la mijloace mecanice care constau in statii de intoxicare, capcane, curse; la mijloace fizice (ultrasunete si unde electromagnetice ce au ca efect izgonirea, respectiv moartea rozatoarelor daunatoare- sobolani, soareci) si chiar la mijloace chimice (raticide).

Ne cunoastem foarte bine meseria si nu ne permitem sa facem vreo greseala. De exemplu, avem grija ca substantele respective sa se aplice in statiile de intoxicare a rozatoarelor, astfel incat animalele domestice sa nu fie in pericol, evitand deci consumarea lor de catre acestea. Serviciile de deratizare se efectueaza in acord cu normativele legislative aflate in vigoare, substantele aplicate regasindu-se si ele pe Lista produselor avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei pentru profilaxia sanitar-umana.

Sunteti in cautarea unor servicii de deratizare Bucuresti? Echipa Eurotopserv va ajuta! Putem interveni si in orasele urmatoare: Galati, Braila, Tulcea, Constanta, Vrancea, Buzau, Ialomita si Calarasi.

Eurotopserv te scapa imediat de rozatoarele periculoase!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.