Cum tratam apele uzate – New Design Composite

Separator-de-hidrocarburi-CRnRkPentru pretratarea apelor uzate civile exista o serie de echipamente fiabile pe care le puteti achizitiona de la compania New Design Composite, la un raport excelent cost-performanta. Acestea sunt separatoarele de hidrocarburi care se gasesc in mai multe variante, astfel incat voi sa puteti alege produsul care raspunde cel mai bine necesitatilor voastre. Acestea pot avea si functia de separare a nisipului sau uleiurilor prezente in apele uzate, instalandu-se in amonte de deversarea in canalizare sau in locurile in care sunt necesare. Este exclusa utilizarea separatoarelor pentru ape uzate domestice, de culoare neagra sau gri.

Separatoarele de hidrocarburi comercializate de societatea noastra pot avea, in functie de model, o suprafata intre 100 si 15.0000 mp, o capacitate intre 50-12 000 de litri si diverse dimensiuni. Puteti alege dintre separatoare/deznisipatoare marca Superstars Oil care au cateva caracteristici specifice: filtru de coalescenta extractibil (retine hidrocarburile), obturator automat (ce are rolul de a evita pierderile de uleiuri) si rezervor extern de colectare sau puteti opta pentru separatorul de uleiuri/hidrocarburi de la Cromaoil. Datorita faptului ca filtrul de coalescenta este extractibil, curatarea acestuia este mai usoara, fara a fi nevoie sa aveti multe cunostinte in domeniu.

Gama este una variata, fapt care va permite sa alegeti produsele de care aveti nevoie, dar nu fara a avea recomandarile tehnice necesare din partea specialistilor companiei New Design Composite, carora trebuie sa le oferiti toate datele si caracteristicile apei uzate astfel incat indicatiile din partea lor sa fie cele adecvate.

Separatoarele de hidrocarburi sunt destinate utilizarii in parcari, piete, aeroporturi, spatii de servicii, spalatorii auto, benzinarii, garaje, pentru pretratarea apelor pluviale si in acele activitati in urma carora rezulta cantitati importante de lichide insolubile.

Separatoarele de hidrocarburi si uleiuri sunt confectionate din polietilena, material 100% reciclabil, usor si incasabil, in conformitate cu normativele aflate in vigoare cu privire la epurarea apelor uzate. Au pereti netezi si inclinati, astfel incat solidele sa alunece mai usor. Sunt impermeabile, ceea ce garanteaza protectia stratului acvifer si a suprafetei de teren inconjuratoare. Printre componentele care intra in constructia separatoarelor se pot numara urmatoarele, in functie de model: gura de vizitare centrala pentru inspectarea sedimentelor, filtru de coalescenta, obturator automat, deflector de evacuare in T, gura de vizitare laterala pentru inspectia si extragerea filtrului de coalescenta, racord intrare/evacuare din PVC, prelungirile modulare se pot adapta astfel incat gura de vizitare sa se inalte, tub de ventilatie, rezervor extern de colectare a uleiurilor.

Separatoarele de hidrocarburi/ uleiuri si nisip sunt compacte, constituite dintr-un singur corp, cu doua compartimente in interior, unite printr-o fanta: unul de plutire si unul de acumulare a nisipului. Apa si substantele aflate in suspensie (hidrocarburile si uleiurile) se separa, acumulandu-se la suprafata. Avand in vedere ca nisipul sau celelalte materiale inerte au o greutate mai mare, se decanteaza pe fundul vasului, de unde sunt vidanjate.

Instalarea separatoarelor de hidrocarburi este o procedura rapida si usoara, datorita faptului ca acestea nu au o greutate foarte mare, ba dimpotriva.

Fii si tu o persoana responsabila si ai grija de mediul inconjurator. Trebuie doar sa iei legatura cu reprezentantii companiei New Design Composite care iti vor acorda suportul de care ai nevoie pentru alegerea separatoarelor de hidrocarburi/ uleiuri si nisip potrivite sau pentru achizitionarea celorlalte tipuri de produse pe care le avem in stoc.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.