Curatenia la inaltime are un nume: Biteco

Fobia…probabil v-ati intrebat ce inseamna cu adevarat acest cuvant, care este semnificatia lui. In dictionarul explicativ al Alpinism 8limbii romane gasim urmatoarea definitie: “stare patologica de neliniste si de frica obsedanta, lipsita de o cauza reala, precisa sau obiectiva”. Deci, este vorba despre o frica absolut inexplicabila, care este total lipsita de ratiune  si de logica fata de o anumita situatie sau actiune sau fata de un anumit element uman/ animal. Oamenii care sufera de anumite fobii, se panicheaza adeseori  numai la gandul ca s-ar putea trezi in fata obiectului sau situatiei respective. Desi numarul de fobii prezente este mare, toate prezinta un cumul de simptome comune, care apar ca urmare a stresului la care este supus organismul: palpitatii si cresterea ritmului cardiac, ameteli, greturi, pierderea echilibrului, transpiratii, tensiune musculara. Dintre numeroasele fobii existente si cu care se confrunta unii dintre noi putem enumera urmatoarele: agoraphobia – frica de a fi in spatii deschise, in locuri publice; atichifobia – anxietatea de performanta, frica fata de esec; claustrofobia – frica de spatii inchise; acrofobia – frica ilogica si irationala de inaltimi. Cel mai bun tratament este punerea fata in fata cu teama, cu fobia.

Si cand te gandesti la acele cladiri inalte, cu multe geamuri de curatat si spalat, te apuca si pe tine ca ”om normal” care nu sufera de acrofobie, o teama inexplicabila de inaltimi. Si ca sa mai stai si acolo agatat cateva ore ca sa speli ferestrele Alpinism 3acelea imense, chiar ca te apuca durerea de cap la propriu. Insa avem noroc si de data aceasta.  Compania Biteco pune la dispozitia clientilor solutii complete de curatenie si intretinere, promovand un concept nou pe piata din Romania in ceea ce priveste igiena individuala, dar si cea colectiva. Serviciile pe care compania le ofera sunt urmatoarele:

  • servicii mutari;
  • servicii curatenie;
  • servicii spalatorie;
  • servicii deratizare;
  • servicii amenajare;
  • alpinism utilitar.

Ce noroc pe capul nostru, ca printre serviciile oferite de cei de la Biteco din Sibiu, se afla si alpinismul utilitar. Pe ei nimic Alpinism 1nu ii opreste sa efectueze servicii de calitate la cele mai inalte inaltimi, de la intretinerea fatadelor exterioare ale cladirilor pana la reparatii ale acestora.

Astfel, specialistii companiei Biteco se ocupa cu:

  • spalarea fatadelor exterioare ale cladirilor;
  • montare de bannere si diferite articole publicitare;
  • reparatii  ce trebuie efectuate la inaltime a diferitelor cladiri;
  • servicii de intretinere ale cladirilor la inaltimi.Alpinism 4

Cu timpul interventia alpinistilor utilitari s-a perfectionat, astfel incat s-a putut utiliza si in alte domenii de activitate, decat in exploatarile alpine. Procesul consta in montarea unor elemente ajutatoare, astfel incat interventia sa fie rapida, sigura si cu costuri minime. Cu ajutorul unui sistem modern de corzi, alpinistii utilitari pot ajunge mai cu usurinta in  zonele mai greu accesibile, avand astfel garantat succesul unui serviciu de calitate.

Compania Biteco are o experienta de aproximativ 15 ani in domeniul curateniei, si pune accent pe calitatea serviciilor oferite, dorind astfel sa satisfaca cele mai exigente cereri din partea clientilor.

Pentru afla mai multe detalii despre firma Biteco, precum si despre serviciile oferite si calitatea lor, apasati AICI.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.