Curatenie generala Bucuresti doar prin BPClean Master!

Compania BPClean Master este formata dintr-o echipa de profesionisti care va pune la dispozitie servicii eficiente de curatenie generala Bucuresti, servicii de curatenie dupa constructor, servicii de curatenie de intretinere si alte tipuri de servicii de curatenie, in cadrul carora sunt efectuate anumite operatiuni standard sau personalizate in functie de necesitatile fiecaruia dintre voi.

Aveti nevoie de servicii curatenie generala Bucuresti? Apelati la BPClean Master!

Societatea bucuresteana detine o experienta vasta in domeniul curateniei, reusind ca in decursul timpului sa satisfaca cerintele tuturor clientilor sai datorita profesionalismului si seriozitatii cu care trateaza fiecare colaborare in parte, precum si datorita rezultatelor pe care le obtine in urma interventiei sale de igienizare si curatare. Echipa BPClean Master foloseste numai solutii si detergenti speciali pentru fiecare tip de suprafata, astfel incat aspectul sau structura lor sa nu fie afectate, precum si aparatura si echipamente performante. Tinem cont de necesitatile clientilor nostri si oferim solutii, nu doar servicii, pentru ca multumirea lor este si multumirea noastra.

In ce constau serviciile de curatenie generala Bucuresti?

Operatiunile standard pe care le efectuam in cadrul acestui tip de serviciu sunt executate la cerere, insa in functie de cerinte se pot elimina unele sau adauga altele. Asadar, enumeram:

 • stergerea prafului de pe piesele de mobilier si de pe echipamentele electronice
 • aspirarea/ maturarea pardoselii, mochetei sau covorului
 • spalarea pardoselii
 • stergerea tocurilor de usi si ferestre
 • spalarea geamurilor
 • curatarea obiectelor sanitare din baie (chiuveta, vas si rezervor WC, cabina dus/ cada, suporturi prosoape)
 • spalarea faiantei din baie si bucatarie
 • stergerea oglinzilor
 • stergerea de praf a corpurilor de iluminat
 • golirea cosurilor, schimbarea sacilor de deseuri menajere
 • curatarea bucatariei (exteriorul corpurilor de mobilier, aragazul, frigiderul, electrocasnicele, hota, etc.)

De ce este importanta curatenia?

curatenie generala BucurestiMentinerea unei bune igiene in locuinta voastra sau in spatiul de la locul de munca inseamna ca sanatatea voastra si a familiei voastre este asigurata din acest punct de vedere. De ce spun acest lucru? Pentru ca lasand un spatiu murdar, fara a-l curata in mod periodic si de cate ori este nevoie, sansa ca acesta sa gazduiasca microbi si bacterii este de 100%, iar acest lucru nu poate avea decat un impact negativ asupra sanatatii oricarei persoane. Un aer si un spatiu curat inseamna sanatate si siguranta!

Asadar, curatenia reprezinta un aspect important pe care nu trebuie sa il neglijati, ci un aspect de care trebuie sa va preocupati in permanenta. Daca nu dispuneti de timpul necesar pentru a o realiza de unii singuri, fara niciun ajutor, nu uitati ca echipa BPClean Master este alaturi de voi in orice moment!

Cui sunt destinate serviciile de curatenie BPClean Master?

Compania noastra este bucuroasa sa satisfaca necesitatile in materie de curatenie atat ale persoanelor fizice, cat si ale celor juridice. Aducem pe piata un concept nou, flxibil si personalizat, ideal pentru diverse domenii de activitate: spatii rezidentiale (vile si apartamente), sedii de firma, banci, show-room-uri, hale industriale, magazine, s.a.

Pentru o oferta exacta si mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.