Cutia din carton ondulat ideala

Cutii carton ondulatAi habar cine a fost primul om care produs pentru prima data in istorie banalul carton? Ei, nu e nimic aici suparator, pentru ca nici eu nu stiam pana de curand cine este omul din ale carui maini a iesit o bucata de carton ondulat. Acesta este americanul Albert L. Jones, caruia i-a venit intr-o zi o idee nastrusnica, dar care s-a dovedit a fi una revolutionara si anume sa schimbe materialele textile din gulerele cervicale cu valuri de hartie, pentru a obtine in final un material elastic.

Ulterior inventia americanului nostru a suferit o modificare facuta de catre un compatriot al acestuia, pe numele lui Oliver Long, care nu a facut altceva decat sa adauge un strat de hartie neteda la stratul ondulat, obtinand astfel cartonul ondulat in doua straturi. Pentru fabricarea cartonului ondulat se folosesc role de hartie. Principiul care sta la baza confectionarii de carton ondulat, este si cel care se utilizeaza la construirea de catedrale, arce de poduri deoarece constructia va avea o stabilitate crescuta si o sarcina mare de incarcare-poarta.

Firma Tompack din orasul Craiova, judetul Dolj se ocupa cu comercializarea de ambalaje din carton ondulat si duplex. Ei pun la dispozitia partenerilor lor de afaceri o gama variata de produse care cuprinde urmatoarele: tavite prajituri, cutii alimentare, cutii nealimentare, cutii colective, materiale publicitare, jocuri educative.

Asa ca daca aveti nevoie de cutii din carton ondulat, de calitate, pentru transportul diferitelor marfuri, al cartilor ce trebuiesc mutate, firma Tompack va sta la dispozitie cu produse la un raport calitate-pret excelent.

Carton ondulat 1De ce trebuie sa alegi cutii din carton ondulat de la compania Tompack? Ei, bine aceste tipuri de cutii prezinta unele avantaje in fata celorlalte modele si am sa ti le enumar chiar acum in randurile ce urmeaza:

  • sunt biodegradabile, cu un aspect estetic placut si se recicleaza extrem de usor;
  • pot fi imprimate cu diferite mesaje promotionale sau cu numele firmei;
  • pot fi folosite de mai multe ori;
  • pentru transportul lor nu este nevoie de foarte mult spatiu, ele putandu-se plia usor;
  • in comparatie cu costurile de productie ale altor ambalaje, acestea suporta un cost foarte mic;
  • protejeaza volumul incarcat de variatiile de temperatura, datorita aerului ce se gaseste in straturiile de hartie ce compun ambalajul;
  • la acelasi volum de incarcare sunt mai usoare comparativ cu ambalajele din lemn;
  • ofera  o buna protectie produselor ambalate;
  • sunt rezistente la umezeala, datorita faptului ca pot fi imbibate cu diferite substante hidrofobe, precum ceara sau rasina.

Carton ondulat de calitateAcum ca ai aflat care sunt calitatiile cutiilor din carton ondulat produse de catre compania Tompack, nu-ti ramane altceva de facut decat sa apelezi cu incredere la produsele companiei. Ei realizeaza cutii de carton de orice marime, orice model, orice forma simpla sau complexa sau de orice culoare. Printre clientii lor se gasesc companii importante si de renume, precum Dr. Fursec, Boromir, Ruris, Leonardo. Profesionalismul, seriozitatea, tehnologia de top si experienta au facut din Tompack o companie de succes.

Poti sa descoperi alte articole interesante doar facand click pe link-ul urmator: articole-promo.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.