Da startul unei afaceri de succes! – Proteus Grup

Proteus-Dezvoltarea-FirmelorIti doresti sa pui bazele unei afaceri de succes, insa nu stii cu ce ar trebui sa incepi? Proteus Grup te sfatuieste cel mai bine si nu arunca doar vorbe in vant, ci realizeaza special pentru tine si pentru tipul de afacere pe care vrei sa-l pornesti, un plan exact, bine structurat, care sa te ajute sa intelegi care sunt punctele forte si punctele slabe ale acesteia, pe scurt daca afacerea este rentabila sau nu. In cazul in care din planul de afaceri reiese ca aceasta nu este rentabila, el va fi revizuit marindu-se preturile si/sau diminuandu-se preturile. Daca nici asa nu se ajunge la rezultate favorabile sau profitabile, este cazul sa nu va incapatanati si sa renuntati la aceasta idee de afacere, incercand sa gasiti alta, care sa va aduca beneficiile asteptate.

Cred ca esti si tu constient de faptul ca o afacere nu se deschide de azi pe maine, ci aceasta trebuie pregatita din timp. In acest sens, societatea brasoveana Proteus Grup iti ofera consultanta de specialitate, in vederea intocmirii unui plan de afaceri.

Cunostintele pe care le detine personalul specializat al companiei si pregatirea avansata in acest domeniu, sunt doua criterii care iti garanteaza obtinerea unor rezultate corecte, care se preteaza in cel mai mic detaliu, realitatii. Indiferent de nisa de piata pe care vrei sa o acoperi, sfaturile noastre vor fi pertinente, iar planul de afaceri va fi unul bine conturat.

Planul de afaceri va ajuta sa atrageti diversi finantatori, care, fara sa le prezentati documentul respectiv, nu va vor oferi imprumutul de care aveti nevoie.

Pe langa cele doua scopuri ale planului de afaceri (planificare si obtinerea unui credit), acesta se intocmeste si in cazul in care vrei sa colaborezi cu un investitor, sa paticipi la o licitatie sau sa obtii granturi. Specialistii Proteus Grup va recomanda cu caldura, sa apelati la aceste servicii in momentul in care afacerea se afla la stadiul de concept.

Importante puncte vor fi stabilite si evidentiate odata cu intocmirea planului de afaceri: situatia materiala si profesionala actuala, situatia pe care doriti sa o atingeti si strategiile ce trebuie adoptate pentru a ajunge acolo unde visati.

Planul de afaceri, instrument extern si intern, este o unealta de care nu trebuie sa va lipsiti, cu atat mai mult, cu cat specialistii companiei brasovene Proteus Grup practica preturi accesibile pentru serviciile de consultanta plan de afaceri in Brasov.

Societatea a luat nastere in anul 1999 din dorinta de a le oferi firmelor care sunt la inceput de drum si firmelor care activeaza deja pe piata, o gama variata de servicii menite sa ajute la dezvoltarea lor: consultanta in marketing, realizarea studiilor de fezabilitate, evaluarea bunurilor, atat mobile cat si imobile, consultanta in vederea accesarii fondurilor europene nerambursabile, s.a.

Respectam cu strictete standardele si normativele aflate in vigoare pentru furnizarea unor servicii corecte, de calitate. Am reusit de-a lungul timpului sa acumulam un portofoliu bogat care vorbeste despre profesionalismul echipei noastre.

Pentru succesul afacerii tale, este bine sa apelezi la serviciile unor experti- Proteus Grup.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.