Dacs – distribuitor Coca Cola!

f49b5041f966dd836d7790f89df2c867Compania Dacs este un important distribuitor de Coca Cola in Timisoara, reusind sa acopere o parte destul de mare din spatiile in care se vinde aceasta bautura racoritoare. Cu ajutorul companiei Dacs vei beneficia de cele mai bune servicii de distributie.

Din 1992, Dacs se ocupa de distributia de bauturi racoritoare, energizante si alcoolice. In timp, firma si-a dezvoltat reteaua de distributie si si-a imbunatatit serviciul. Cea mai cunoscuta marca de racoritoare ajunge in magazinul, pub-ul, barul sau restaurantul tau intr-un timp scurt si la orele stabilite de comun acord.

Dacs Timisoara are o experienta bogata in distributie de bauturi racoritoare, avand contracte de colaborare cu numerosi clienti din domeniul Horeca si cu magazine de diverse dimensiuni. Comenzile tale nu sunt niciodata neglijate, fiecare cerinta fiind onorata prompt, prin servicii de calitate. Echipa este foarte bine organizata, astfel ca distributia se realizeaza prompt si in conditii foarte bune de transport, prin care se pastreaza integritatea produselor. Daca tocmai ai deschis o afacere in domeniul Horeca ai nevoie de un distribuitor Coca Cola profesionist si Dacs este alegerea potrivita.

Eficienta unui distribuitor Coca Cola

In ceea ce priveste activitatea de distributie de Coca Cola, aceasta se desfasoara in conditii excelente, adica prompt si fara costuri inutile. Soferii firmei sunt eficienti, iar buna organizare asigura livrarea comenzilor intr-un timp scurt.

Mijloacele de transport de care firma dispune sunt echipate corespunzator pentru distributie, iar sucurile sunt ambalate si legate astfel incat sa nu existe accidente pe parcursul transportului. Societatea poate distribui si volume mari de marfa, cu ajutorul vehiculelor din dotare. Astfel, echipa vine in ajutorul oricarui client, indiferent de cantitatea de bauturi racoritoare de care ai nevoie pentru afacerea ta.

Conditiile de livrare sunt stabilite impreuna cu clientii, echipa firmei fiind intotdeauna flexibila referitor la orarul de distributie al produselor. Soferii Dacs Timisoara au experienta necesara pentru a transporta bauturile racoritoare in conditii foarte bune, intr-un mod rapid.

Tarifele stabilite sunt flexibile si variaza in functie de distantele parcurse, cantitatile comandate si frecventa deplasarilor. Informatiile acestea sunt furnizate de reprezentantii firmei inca de la inceputul colaborarii, pentru ca fiecare client sa cunoasca beneficiile avute. Promptitudinea cu care se efectueaza livrarile si profesionalismul angajatilor te vor suprinde placut, iar in plus tarifele sunt rezonabile.

Dacs – un distribuitor Coca Cola profesionist!

Dacs, infiintata in Timisoara, este o firma ce distribuie bauturi alcoolice, bauturi racoritoare, energizante si dulciuri in Timisoara. Dacs s-a dezvoltat foarte mult si a ajuns sa reprezinte o veriga importanta in domeniul de distributie in Timisoara. Marcile de bauturi sunt numeroase si anume: Coca Cola, Fanta, Nestea, Timisoreana, Ursus, Peroni, Izvorul Alb, Beciul domnesc, Sange de Taur si altele. Serviciile prestate respecta termenii contractuali si sunt flexibile, adaptate la fiecare client.

Pentru a primi oferta de pret, contacteaza reprezentantii Dacs Timisoara! Dacs Timisoara ofera servicii prompte si de calitate, astfel ca fiecare client sa isi poata face aprovizionarea in timp, conform planificarii si programului sau. Firma ofera un sistem de distributie bine pus la punct si iti ofera numeroase avantaje in colaborare. Pentru orice intrebari legate de cantitati, pret si mod de ambalare al produselor Coca Cola, contacteaza echipa firmei Dacs sau acceseaza pagina de internet a companiei!

 

Datele de contact ale firmei Dacs

Adresa firmei: Str. Aristide Demetriade, Nr.1/5, Timisoara

Telefon: 0256 225 507

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.