Dacs – distribuitor racoritoare in Timisoara!

Distributie-bauturi-racoritoare-fVszWDaca doresti un bun distribuitor racoritoare, Dacs este tot ce ai nevoie. Indiferent de bauturile racoritoare de care ai nevoie, Dacs Timisoara este un distribuitor racoritoare competent ce ofera cele mai cunoscute sortimente de bauturi racoritoare cum ar fi Coca-Cola, Fanta, Nestea, Cappy. Prin intermediul acestei companii, cele mai renumite marci de racoritoare ajung in magazinul, pub-ul, barul sau restaurantul pe care il detii sau administrezi, intr-un timp scurt si in programul stabilit de comun acord. Orarul si conditiile stabilite de parti de comun acord vor fi intocmai respectate de catre specialistii companiei Dacs.

Distributia de bauturi racoritoare se desfasoara in conditii excelente, adica prompt si fara costuri inutile. Soferii sunt eficienti, iar buna organizare ofera posibilitatea de a livra fiecare comanda intr-un timp scurt. Dacs Timisoara este cunoscuta pe plan local datorita serviciilor de calitate pe care le ofera. Datorita echipei foarte bine organizate, distributia se realizeaza prompt si in conditii bune de transport, prin care se pastreaza integritatea produselor. Marcile de bauturi racoritoare distribuite sunt cele mai bune de pe piata si cele mai cautate de consumatori.

Dacs – promptitudine si profesionalism!

Comenzile tale nu vor fi niciodata neglijate, fiecare cerinta fiind onorata prompt, prin servicii de calitate. Societatea Dacs Timisoara are o vasta experienta in distributia de bauturi racoritoare si nu numai, avand contracte de colaborare cu numerosi clienti din domeniul Horeca si cu magazine de diverse dimensiuni. Oferind servicii flexibile, compania Dacs este intermediarul de care ai nevoie pentru a avea intotdeauna un stoc considerabil de bauturi racoritoare. Mijloacele de transport de care firma dispune sunt echipate corespunzator pentru distributie, iar sucurile sunt ambalate si legate in asa fel incat sa nu existe accidente pe parcursul transportului. Societatea are posibilitatea de a distribui si volume mari de marfa cu ajutorul vehiculelor din dotare. Astfel, echipa Dacs vine in ajutorul oricarui client, indiferent de cantitatea de bauturi racoritoare de care are nevoie.

Tarifele sunt flexibile si difera in functie de distantele parcurse, cantitatile comandate si frecventa deplasarilor. Informatiile acestea sunt furnizate de reprezentantii firmei inca de la inceputul colaborarii, pentru ca fiecare client sa cunoasca beneficiile avute. Toate bauturile racoritoare dorite vor ajunge pe rafturile tale in cel mai scurt timp posibil. Livrarile se pot efectua intr-un timp scurt chiar si pentru cantitati mai mari comandate.

Cine este distribuitor racoritoare?

Cu sediul in Timisoara, compania Dacs activeaza in domeniul distributiei de bauturi racoritoare, alcoolice, apa si dulciuri. Marcile de bauturi distribuite sunt numeroase, iar printre acestea se numara: Coca Cola, Fanta, Nestea, Ursus, Peroni, Miller, Stejar, Cava D’Oro, Dorna, Tusnad, Izvorul Alb, Beciul domnesc, Sange de taur etc. Dacs are mijloace de transport al baxurilor de bauturi si al dulciurilor dotate cu toate cele necesare unui transport in siguranta. Oricand esti in impas si ai nevoie de un stoc constant de bauturi racoritoare, contacteaza reprezentantii Dacs pentru oferta. Pentru orice intrebari legate de cantitati, pret si mod de ambalare al bauturilor racoritoare, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Dacs.

 

Datele de contact ale firmei Dacs

Adresa firmei: Str. Aristide Demetriade, Nr. 1/5, Timisoara

Telefon: 0256 225 507

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.