De ce manageriat securitate in domeniul securitatii private?

pgc1Securitatea privata reprezinta o solutie complementara securitatii nationale si se refera la starea de siguranta a persoanelor, cat si a bunurilor si a valorilor. Cum se realizeaza aceasta securitate privata? Printr-un bun manageriat securitate, adica prin masuri de paza si protectie, prin supraveghere tehnica si interventie ori de cate ori este nevoie, toate aceste masuri fiind adoptate in timp si spatiu, fie ca este vorba despre caracterul lor permanent sau temporar, si se adreseaza persoanelor fizice sau persoanelor juridice. Se poate recurge la propriile forte, insa cel mai bine este sa fie lasati specialistii sa-si faca treaba!

Manageriat securitate – Servicii de securitate private

Urmatoarele activitati sunt considerate servicii private de securitate si pot fi adoptate printr-un manageriat securitate pe care doar echipele competente le pot presta:

  1. Servicii de securitate in cazul obiectivelor, bunurilor si valorilor ce apartin beneficiarilor. Acestea se efectueaza cu personal de securitate privata sau prin sistemele tehnice de securitate;
  2. Serviciile de securitate destinate transportului de valori si alimentarii cu bani in cazul ATM-urilor. De asemenea, amintim si de transportul de produse care au caracter special;
  3. Serviciile de protectie specializata pentru persoanele fizice;
  4. Serviciile de monitorizare sisteme electronice si de receptie alarme;
  5. Servicii de interventie, rapide, la alarmele declansate;
  6. Serviciile de securitate in cazul evenimentelor ce au fost organizate in locuri publice sau care au fost destinate publicului larg;
  7. Serviciile de securitate prestate in aeroporturi, in porturi si pe navele de calatori;
  8. Serviciile de transport si de protectie pentru corespondenta, colete si efecte postale;
  9. Serviciile de securitate pentru bunuri si valori ce sunt dispuse in locuri publice;
  10. Serviciile de consultanta si de analiza in ceea ce priveste riscurile de efractie pentru toate activitatile prevazute la punctele de mai sus.

Toate aceste servicii de manageriat securitate pot fi prestate de catre societati de securitate privata ce au fost licentiate, aceasta licenta eliberandu-se de catre Inspectoratul General al Politiei Romane, fie ca este vorba despre o activitate din cele prezentate sau despre toate.

Desigur, societatea va trebui sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii: sa aiba personalitate juridica, sa aiba avizul Politiei, sa faca dovada ca persoanele care se afla la conducerea societatii detin competente profesionale specifice, sa faca dovada si a existentei mijloacelor organizationale si, conform legii, sa fi achitat taxa specifica licentierii.

Pentru servicii de manageriat securitate alege PGC Security

Servicii de manageriat securitate in Targu Mures sunt prestate cu maxim profesionalism de catre echipa PGC Security. Aceasta apartine grupului de firme Protguard si inca din 2007 de la infiintare are drept obiectiv de activitate oferirea de consultanta in securitate, formarea agentilor de paza si, mai nou, datorita cererilor, servicii de manageriat securitate in domeniul securitatii private.

PGC Security este una dintre cele mai bune echipe din domeniu si-ti ofera servicii de top, lucru confirmat de catre clientii societatii care revin mereu la sreviciile PGC Security. Aceste servicii se personalizeaza in proportie de 100% in functie de necesitatile fiecarui client, iar preturile sunt competitive.

Nu ezita sa contactezi echipa PGC Security daca si tu ai nevoie de servicii de manageriat securitate pentru domeniul privat!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.