De ce panouri radiante

Utilizarea rationala a energiei a devenit un subiect de interes general in ultimii ani. In acest sens, pentru incalzirea locuintei tale panouri radiante cu infrarosu iti ofera solutii alternative, perfect economice. Utilizarea acestor panouri este multipla, ele pot fi folosite in scop industrial, cat si in scop personal pentru case, vile sau apartamente.

Panouri radiante prezinta numeroase avantaje ce te vor convinge fara doar si poate

 

De ce panouri radianteIn cazul unor panouri radiante, radiatia termica este maxima, insa in directia opusa aceasta radiatie este minima. Carui fapt se datoreaza acest lucru? Granulelor ceramice ce se afla pe partea activa a panourilor radiante, dar si bunei izolari de pe partea pasiva a panourilor.

Panourile radiante sunt deosebit de estetice, asa si cum trebuie sa arate acest gen de produse. Sunt perfect stabile si izolate termic si energetic, astfel incat reusesc sa transforme electricitatea in energie termica, caldura pe care o raspandesc in mod uniform in toata incaperea. Practic, vorbim despre acelasi gen de energie termica emanata de Soare catre Pamant, fiind exploatat in proportie de 99% de catre organismele vii.

A folosi un panou radiant cu infrarosu nu are efecte negative asupra organismului tau, ba dimpotriva, cercetatorii afirma ca aceste unde au efecte benefice asupra inimii si circulatiei tale. Fata de modulatiile clasice de incalzire, panourile radiante functioneaza la o temperatura mai scazuta chiar si cu 2-4 grade, insa confortul termic este cu mult sporit. Se incalzeste tencuiala, se formeaza o „perdea” termica si scade astfel pierderea de energie termica din incaperea dotata cu panouri radiante.

Chiar daca deschizi geamurile, energia termica obtinuta cu ajutorul panourilor radiante nu se va evapora pur si simplu. Randamentul maxim se atinge in 30 de minute, reglarea temperaturii este mai scazuta din punct de vedere calitativ, se fac economii la curent intre 20 si 40%, iar diferenta intre podea si plafon nu este mai mare de 2-4 grade Celsius.

Panouri radiante de la Electrologus

 

Electrologus din localitatea Lugoj, judetul Timis este un renumit importator de panouri radiante, panouri ce apartin unor branduri consacrate precum Sunjoy dinDe ce panouri radiante1 Korea, panouri radiante Prima din China sau panouri radiante cu infrarosu Infrapower din Austria, toate acestea fiind certificate TUV.

Indiferent de modelul de panou radiant cu infrarosu pe care-l alegi, trebuie sa stii ca acesta iti este livrat cu garantie si cu toate actele de care ai nevoie, cat si instructiuni de utilizare si intretinere. Panourile sunt de ultima generatie, sunt o descoperire relativ recenta si sunt intrebuintate de catre tot mai multi oameni pentru incalzirea locuintelor personale reusind astfel sa reduca cu mult consumul de energie, sa-si imbunatateasca confortul si astfel calitatea vietii de zi cu zi.

Piata energiei din intreaga lume este dominata de panourile radiante, Romania fiind si ea acaparata de diversi importatori. Fii sigur ca ai facut o alegere inspirata, ca ai optat pentru un raport calitate-pret corect si ca te vei bucura de rezistenta si durabilitate in timp. In acest scop, alege panourile radiante de la Electrologus care-ti ofera in acest sezon reduceri de 20% pentru orice panou achizitionat, astfel incat sa intampini iarna cum se cuvine!

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege panouri radiante de la Electrologus. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Electrologus? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0727-580.358.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.