De ce sa apelati la o spalatorie profesionala textile

print-2s

Sunteti o persoana ocupata ce lupta in mod continuu cu timpul? Preferati sa va cumparati haine noi atunci cand cele vechi se murdaresc doar pentru ca nu aveti timp sa le spalati si uscati? Ei bine, nu mai aruncati banii pe geam, Horeind este aici sa va ajute prin intermediul noului serviciu de spalatorie profesionala textile destinat atat firmelor si companiilor, cat si dumneavoastra, persoanelor fizice. Detinem aparatura de ultima generatie cu performante foarte bune in eliminarea tuturor tipurilor de pete si urme de mizerie. Diferentele dintre spalarea rufelor acasa si a apela la o spalatorie profesionala textile tin in primul rand de eficienta, costuri dar si de timp.

Eficienta si costuri reduse, calitate la un pret accesibil

Eficienta la o spalatorie profesionala textile este cea care ne propulseaza aceasta afacere. Datorita echipamentelor profesionale de spalare pe care le detinem, putem curata o cantitate foarte mare de textile intr-un timp redus, marind gradul de eficienta al firmei. Pe langa acest aspect, consumul de energie si resurse este unul mult mai mic decat cel in cazul spalarii rufelor acasa. Acest lucru se datoreaza faptului ca echipamentele profesionale de curatare foloses aceeasi cantitate de energie pe care masina dumneavoastra de spalat o foloseste, insa pentru o cantitate de zece ori mai mare de rufe, astfel ca, daca privim costurile / articol textil vorbim despre economii serioase.

Pe langa aspectul eficientei, costurile generale este cel care priveste atat persoanele fizice, cat si firma de spalatorie profesionala textile. Datorita costurilor reduse de functionare a utilajelor, dumneavoastra ca si companie puteti oferi tarife speciale pentru clienti. De asemenea, valoarea costurilor mai este influentata si de tipul de substante de curatare folosite. Noi utilizam detergenti speciali ce ofera rezultate impecabile atunci cand vine vorba de scoaterea petelor si a urmelor de mizerie. Acesti compusi chimici sunt utilizati fie in spalarea textilelor cu apa, fie in echipamentele de curatare chimica.

Spalatorie profesionala textile pentru articole textile valoroase si nu numai

Ultimul tip de spalatorie profesionala textile, cea chimica este alegerea perfecta pentru cei ce detin constume sau articole vestimentare ce nu pot fi spalate in masina. Desi foarte puternice impotriva petelor, substantele utilizate in spalarea chimica si uscata a textilelor sunt inofensive pentru tesatura sau material. Spre deosebire de altele, in unitatea noastra de spalatorie profesionala textile nu permitem situatii cum ar fi deteriorarea articolelor vestimentare din cauza tratamentelor chimice de curatare. Fiecare articol textil este inspectat si verificat in vederea compatibilitatii sale cu substantele folosite de catre noi.

Ei bine, si pentru ca la inceputul articolului vorbeam de timp, acesta este marele avantaj al unitatii noastre de spalatorie profesionala textile deoarece in doar cateva ore lucrurile dumneavoastra sunt spalate, uscate si calcate astfel incat dumneavoastra sa le puteti ridica in cel mai scurt timp. Asadar, serviciul nostru este dedicat tutoror dintre dumneavoastra, iar prin intermediul calitatii, promptitudinii si a costurilor mici, acest serviciu este ideal atat in situatiile in care nu aveti timp, dar si in cele in care doriti sa eliminati o pata dificila de pe rochia preferata. Va asteptam pe noul nostru site, www.spalatorie-curatatorie-eco.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.