De ce sa cumperi si tu ferestre GEALAN

Grupul german Gealan Fenster Systeme GmbH este un producator renumit de profile din PVC pentru ferestre GEALAN si usi cu geam termoizolator. GEALAN are aproape 2 decenii de activitate incununate de succes, devenind de-a lungul timpului una dintre cele mai sigure optiuni, o investitie in calitate si confort. Pe piata din Romania GEALAN si-a castigat de asemenea notorietatea, calitatea germana fiind foarte bine cunoscuta de catre clientii din tara noastra.

Avantaje ferestre GEALAN

Ferestre GEALAN au numeroase avantaje printre care fara doar si poate se numara si:

– Sunt agrementate INCERC;

– Certificatele de calitate ale ferestrelor sunt conform normelor germane RAL, adica au certificat ISO 9001;

– Au o durata de viata ce depaseste 50 de ani;

– Sunt produse reciclabile complet, ceea ce le face ideale pentru timpurile moderne care vor sa adopte un stil cat mai eco;

– Adancimea minima a profilului unei astfel de ferestre este de 62 mm;

– Ai garantia achizitionarii unui produs german 100%;

– Dimensiunile camerei centrale a tuturor profilelor GEALAN iti permit o rigidizare eficienta si in conditiile unor solicitari statice puternice;

– Protectia fonica este ridicata, de pana la 49 dB;

– Iti ofera si protectie termica foarte buna pentru confort sporit al locuintei tale;

– Camerele profilelor acestor ferestre au dimensiuni mari si realizeaza astfel un inalt grad de izolare termica;

– Faltul este inclinat spre exterior;

– Coextrudarea profilelor colorate;

– De asemenea, tamplaria GEALAN se curata mult mai repede si mai usor, profilele avand suprafete netede;

  • Nu se depune praful pe ele deoarece sunt tratate antistatic;
  • Nu iau foc, se aprind doar in cazul unor temperaturi extreme, peste 450 de grade Celsius, dar in acest caz se autodistrug;
  • Nu necesita finisaje periodice precum lacuirea sau vopsirea;
  • GEALAN iti propune si profile ce imita lemnul in nuante de stejar sau stejar auriu, stejar inchis sau stejar deschis, oregon, mahon sau douglasie.

 Ferestre GEALAN de la Premium Fenster, 100% originale

Se stie ca ferestre GEALAN sunt nemtesti, insa cum poti fi sigur de acest lucru atunci cand doresti sa cumperi astfel de ferestre? Tot ce ai de facut este sa ceri agrementul tehnic pentru profile, indiferent de producatorul de la care vrei sa cumperi, si astfel poti verifica daca ceea ce te intereseaza pe tine respecta normele germane RAL.

Retine si faptul ca toate profilele GEALAN pentru ferestre sunt maracte din fabricatie si prezinta stantata sigla firmei, codul profilului, linia de extrudare, data de fabricatie cat si ora.

Vrei sa fii sigur ca ai cumparat ferestre GEALAN? Ia legatura cu Premium Fenster din Arad, o companie ce comercializeaza de foarte multi ani acest brand. Punctele de lucru ale Premium Fenster, cat si show-room-urile le intalnesti in Arad, desigur, Timisoara si Deta. Vino, deci, sa te convingi cu proprii ochi de calitatea ferestrelor, de aspectul lor deosebit si fa o achizitie inteleapta pentru locuinta ta.

Desi pretul unei astfel de ferestre poate parea cam mare, toate avantajele enumerate mai sus il justifica cu varf si indesart. Profilele, armatura si feroneria sunt de calitate superioara, iar geamul termopan este termoziolator, nu mai vorbim si de un aspet estetic deosebit. De toate acestea te vei putea bucura cumparand ferestre GEALAN de la Premium Fenster.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.