De ce sa folosim rulouri exterioare

rulouri exterioare

A devenit aproape o necesitate sa folosim rulouri exterioare, ele fiind foarte utile pentru ca pot economisi multa energie in timp ce isi indeplinesc sarcina de a regla climatul unei incaperi.

De obicei daca ne construim o casa, ne dorim ca aceasta sa fie una completa, de la umbrarul din curte pana la rulouri exterioare ce ne ajuta sa avem intimitate, confort si protectie in propria locuinta.

Iar daca aceste rulouri exterioare ne tine departe si de zgomotul de afara, de ploaie sau vant, ori chiar de hoti si mai au si un design modern, e chiar perfect, nu-i asa?!

Rulouri exterioare pentru a ne proteja

Poate ca unii dintre noi au avut vecini curiosi la un moment dat si acest lucru a incomodat, sau ziua camera s-a umplut de prea multa lumina deranjanta cand aveam o stare de somnolenta sau oboseala, ori chiar este o caldura prea mare in anumite perioade din zilele de vara, indiferent de motiv, exista rulouri exterioare ce ne pot proteja de toate aceste lucruri.

Zgomotul, lumea si frigul, raman la distanta de noi daca montam rulouri exterioare la ferestrele caminului nostru si tot ce ne ramane apoi de facut, e sa ne bucuram de rezultat.

Cu rulouri exterioare putem economisi energie

Iarna, frigul nu mai patrunde prea tare in locuinta datorita rulourilor exterioare care pastreaza energia in interiorul incaperii, aproape de ferestre, cu treizeci la suta chiar mai mult decat inainte si astfel si bugetul alocat pentru asiguarea caldurii in sezoul rece, scade.

In anotimpul friguros, caldura in incapere se pastreaza pentru ca lamele din tipurile de rulouri exterioare au ca umplutura spuma poliuretanica si astfel intre geam si rulou se formeaza un strat de aer ce pastreaza in mod constant temperatura, fapt ce face ca transferul termic al ferestrelor sa se reduca la jumate.

Pe langa asta, vara, e de ajuns sa stam intr-o incapere cu rulouri exterioare la ferestre, pentru a ne racori si a scapa, evident, de canicula.

Acest lucru este posibil datorita faptului ca folosirea de rulouri exterioare functioneaza ca un fel de bariera termica ce nu permite geamurilor sa se incalzeasca si automat si spatiul ramane racoros.

Ca sisteme de umbrire, oferta de rulouri exterioare este mult mai bine vazuta si dorita deoarece aceste rulouri sunt mult mai eficiente decat cele interioare, in ceea ce priveste protectia termica.

Rulouri exterioare mai sigure in ultimii ani

Mai nou, o data cu evolutia tehnologiei, si tipurile de rulouri exterioare au fost adaptate sa fie mai sigure pentru utilizatori.

Sistemele de protectie pentru rulouri exterioare, impotriva rauvoitorilor ofera siguranta avand in componenta urmatoarele: siguranta click, yala, motor cu telecomanda, motor cu intrerupator si motor cu un comutator cu yala.

Toate felurile de rulouri exterioare sunt menite sa se muleze in functie de nevoile fiecaruia si pot fi gasite intr-o gama larga pe site-ul: http://www.Rulourialuminiu.ro

Rulouri exterioare de calitate superioara, prevazute cu sisteme de protectie pentru a creste siguranta, gradul de intimitate si confortul din propria locuinta.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.