De ce sa optam pentru pardoseli decorative

pardoseli-decorative

Aceste pardoseli decorative sunt special create si perfectionate pentru locatii unde prima impresie, impactul visual, creativitatea si imaginatia sunt apreciate la un nivel ridicat.

Din punctul nostru de vedere, originalitatea si creativitatea ar trebui sa se reflecte in orice incapere sau spatiu, dar aceste pardoseli decorative sunt utilizate in mod special in spatiile comerciale, hoteluri, restaurante, case construite pe anumite stiluri sau birouri.

Categorii de pardoseli decorative:

  • Pardoseli decorative Microtopping. Acest sistem reprezinta una dintre cele mai moderne variante de pardoseli decorative, ea redand un aspect de rafinament si eleganta. Microtopping-ul nu este altceva decat un ciment modificat cu polimer. Polimerul este o substanta macromoleculara obtinuta din imprimarea a doua molecule sau mai multe. Pentru obtinerea acestei pardoseli, se amesteca cimentul cu polimerul si un praf de marmura, iar amestecul se toarna in straturi foarte subtiri de cate 2 mm.  Este foarte durabil in timp si rezista la trafic intens, de aceea este adecvat in locuri publice si poate fi folosit cu usurinta pe orice pardoseala cu baza solida. Poate fi utilizata si pe peretii unei incaperi, tot cu aspect decorativ.
  • Pardoseli decorative realizate din rasini epoxidice decorative. Principalele proprietati ale acestui tip de pardoseala decorativa sunt sistemul de hidroizolare si rezistenta extraordinara la socuri mecanice. Vin in completare si rezistenta la razele UV,  antiaderenta iar in cazul unor eventuale stricaciuni, reparatiile se fac foarte simplu si foarte rapid. Este o suprafata continua care nu prezinta rosturi din cauza dilatarii, iar aspectul igienic si antistatic o fac si mai dorita.
  • Pardoseli decorative din rasini poliuretanice. La fel ca acele pardoseli decorative din rasini epoxidice, acestea au marele avantaj de a avea si proprietatea hidroizolanta, iar aspectul poate tine de originalitatea si viziunea  fiecaruia. Sunt foarte rezistente in timp si la trafic intens, si au capacitatea de a ramane intacte atunci cand pe ele se folosesc substante chimice de curatare. Nivelul de deteriorare este redus la minim.
  • Pardoseli decorative din beton acidat. Acestea sunt create cu ajutorul unor acizi formati pe baza sarurilor metalice, care in aceasta combinatie determina schimbarea permanenta a culorii reusind sa creeze efecte spectaculoase. Au o rezistenta foarte buna, similara cu cea a betonului, prin urmare nu corodeaza, nu crapa si rezista foarte bine la diverse solutii chimice cu care intra in contact.
  • Pardoseli decorative din beton polisat. Aceste tipuri de pardoseli decorative se mentin foarte usor curate si sunt preferate indeosebi de hoteluri, restaurante si showroom- uri. Ele au un aspect “prafuit” dar elegant, fara a da senzatia de murdarie.  Sunt foarte dure ca material, iar impermeabilitatea lor reprezinta un mare avantaj. Aspectul grunjos nu faciliteaza doar impactul vizual, ci demonstreaza si antiaderenta acestei pardoseli decorative.

De ce Milucon pentru pardoseli decorative?

Deoarece avem o varietate uimitoare de pardoseli decorative, de unde puteti alege si chiar combina. Va aducem calitatea materialelor si calitatea serviciilor la preturi extraordinare, iar reusita proiectelor noastre va va aduce un real succes. Impactul vizual si originalitatea de care puteti da dovada vor fi admirate de toata lumea!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.