De ce scari interioare metalice? Scari RO are raspunsul!

scari interioare metalicePentru unii reprezinta o simpla legatura de acces intre doua etaje, insa pentru majoritatea, scarile interioare sunt elemetele menita sa ofere armonie deplia si amanajari de bun gust. Daca scarile interioare sunt alese cu inspiratie, acestea pot schimba radical intregul design al acasei. Din lemn ori din sticla, din metal sau din materiale mixte, scarile trebuie sa transmita eleganta si bun gust.

Daca pana nu de mult, scarile interioare din lemn reprezentau prima optiune in toate amenajarile interioare, astazi scarile din metal se bucura de o popularitate mare printre toti pasionatii de frumos! Motivul? Sunt estetice, rezistente si se pot adapta cu usurinta oricaror spatii, indiferent de dimensiunile disponibile.

Vrei sa impresionezi printr-un model de scara interioara confectionata exclusiv din metal sau combinatii cu lemn? Apeleaza la Scari RO, producator de scari pentru celalalte companii de profil din Romania.

Scari RO realizeaza scari interioare metalice in stil contemporan sau chaiar rustic, rezultatul fiind unul cu adevarat spectaculos! Scarile pot fi executate integral din metal, dar se prefera confectionarea lor pe cadru metalic si montarea apoi de trepte si contratrepte din lemn, pentru un plus de eleganta si caldura!

Din oferta Scari RO poti alege orice model de scari interioare metalice si la fel de bine poti opta pentru o varianta personalizata, in functie de propriile tale viziuni si in functie de configuratia spatiului de care dispui.

Dincolo de produse premium, Scari Ro iti ofera accesul si la tarife competitive. Fie ca esti persona fizica ori juridica, Scari Ro este furnizorul tau de stil si responsabilul de armonie in locuinta!

Scari interioare metalice-Pentru spatii moderne si amenajari cu stil!

O scara bine proiectata devine cu siguranta piesa centrala a casei.  Cu toate acestea, nu orice scara se potriveste in orice casa, motiv pentru care este important sa te documentezi inainte de a comanda scara.

Este esential sa stii de la inceput materialul pe care mizezi.  Sa fie lemn, metal sau sticla? Lemnul este un material calduros insa si extrem de pretentios, intretinerea necesitand mult efort si grija. Sticla este ultra-moderna insa foarte sensibila la zgarieturi si in plus, destul de scumpa. Care este alternativa menita sa ofere avantajele de care ai nevoie? Scari interioare metalice.

Scarile interioare metalice se potrivesc oricaror amenajari, indiferent de decoruri. O astfel de scara poate sublinia aerul modern dintr-o locuinta minimalista si la fel de bine se poate adapta amenajarilor rustice.

Pe langa aspectul estetic desavarsit, o scara confectionata din metal poate rezista o viata fara sa-si piarda din valoare si fara sa-si piarda din aspect. De asemenea, o scara metalica este conceputa special pentru a oferi siguranta deplina si stabilitate.

Scari RO-Scari interioare metalice intr-o gama completa. Tu ce model preferi?Scari interioare metalice

Cu o experienta vasta pe piata de profil din Romania, Scari RO poate realiza orice model de scara, inclusiv scari interioare metalice, toate respectand cele mai stricte cerinte in materie de calitate, siguranta, rezistenta, design si pret.

Personalul nostru te ajuta sa alegi cele mai potrivite modele de scari interioare metalice pentru configuratia golului de scara a spatiului propriu. Pentru aceasta, este suficient sa ne prezinti planul spatiului. In lipsa planului, putem sa ne deplasam personal la fata locului pentru a face masuratorile.

In productie, Scari RO foloseste aparate si echipamente CNC, prin intermediul carora se efectueaza prelucrari de precizie si finisari impecabile.

Pentru a comanda scari interioare metalice, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

 

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.