De ce trebuie sa alegi mocheta trafic intens? Malex Concept Design are raspunsul!

mocheta trafic intensChiar daca este prima optiune a multor persoane aflate in cautarea confortului, covorul nu este adecvat tuturor spatiilor interioare, el fiind mult prea pretentios la praf si trafic intens. Nici amenajarile cu parchet nu sunt o solutie eficienta in ceea ce priveste magazinele sau sediile de birouri.

Care este totusi cea mai buna alegere, menita sa ofere rezistenta deplina si stil? Mocheta trafic intens! Pastreaza eleganta si caldura covorului, si nu in ultimul rand, este mult mai ieftina si mai usor de intretinut decat parchetul sau linoleumul, fiind adecvata tuturor zonelor cu trafic intens, fie ca este vorba de cladiri rezidentiale, comerciale ori sedii de birouri.

Cauti un furnizor de mocheta trafic intens care sa-ti ofere nu doar zeci de modele, ci si preturi avantajoase? Avem solutia: Malex Concept Design, companie ce are ca principal domeniu de activitate comercializarea si montarea pardoselilor calde. Oferta Malex Concept Design include numeroase tipuri de mocheta, inclusiv mocheta trafic intens pentru camin sau alte spatii (birouri, hoteluri, restaurante, spatii comerciale, etc).

Malex Concept Design comercializeaza mocheta trafic intens ce are in compozitie polipropilena, poliaminda, lana sau amestec, cu un design elegant si totodata original, ideala tuturor incaperilor ce necesita o amenajare de top!

De ce sa investesti in covoare, marmura sau parchet, cand poti sa obtii acelasi efect cu ajutorul unei mochete? La Malex Concept Design gasesti modelul perfect exigentelor tale! Convinge-te!

Mocheta trafic intens – Spatii mai elegante si mai calduroase

Acoperirile de sol textil reprezinta cea mai cautata metoda de amenajare gratie numeroaselor avantaje pe care le ofera, pardoselile acoperite cu mochete fiind mult mai estetice si mai confortabile.

Pentru un plus la capitolul rezistenta, poti opta pentru mocheta trafic intens, cea mai eficienta solutie in cazul zonelor intens circulate. Aceasta nu doar ca are o durabilitate sporita si un design usor de adaptat oricarui tip de spatiu, ci ofera si o izolare fonica foarte buna (mocheta este cel mai bun izolator termic si fonic dintre toate tipurile de acoperiri de sol), si un nivel optim de confort!

Mocheta trafic intens pentru acasa

Gratie designului disponibil in mii de variante, dar si texturii extrem de fine, mocheta trafic intens este ideala locuintelor in care se doreste imbunatatirea nivelului de confort. Fina si placuta la atingere, rezistenta la praf si usor de aspirat, mocheta trafic intens poate fi montata atat in living, cat si in dormitoare, hol sau camerele copiilor.

Mocheta trafic intens pentru restaurante, sedii de birouri si hoteluri

Indiferent de tipul suportului si geometria spatiului disponibil, mocheta trafic intens se aseaza perfect chiar si in cazul zonelor cu volume mari. Cu ajutorul acesteia, se obtine un design uniform si o armonie perfecta, fiind adecvata hotelurilor, pensiunilor, salilor de spectacol sau conferinte, zonelor comerciale, etc.

Pentru ca rezultatul sa fie cel dorit, este important sa tii cont de calitate texturilor si diversitatea modelelor, iar toate acestea le gasesti la Malex Concept Design. Iti punem la dispozitie mocheta sub forma de role sau dale, in mai multe variante de tesaturi. Poti alege mocheta trafic intens tunsa, buclata sau velurata, in mai multe modele si dimensiuni.

Cu ajutorul produselor noastre iti asiguram confort sporit, dar si amenajari de bun gust! Pentru a comanda mocheta trafic intens la un raport optim calitate-pret, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.