De la lumina la firma de gravura laser Bucuresti Gipsi Impex

antena1

Vin sarbatorile, iar febra cautarii unui cadou devine din ce in ce mai stresanta. Ei bine, firma de gravura laser Bucuresti Gipsi Impex vine sa va ofere solutia perfecta. Putem personaliza aproape orice obiect, de la sticle de sampanie, stilouri seturi de birou sau chiar si ceasuri de mana sau de birou. Poate multi dintre dumneavoastra ati auzit despre laser, acea lumina rosie sau verde care “bate” chiar si un kilometru in departare, insa care este legatura dintre serviciile noastre si aceasta lumina laser.

Gravura laser cu puterea luminii

Echipamentele pe care firma de gravura laser Bucuresti Gipsi Impex le detine folosesc exact acelasi principiu care sta la baza laserului folosit pentru brelocuri sau pointere. In primul rand, laserul este lumina, aceeasi lumina pe care o vedeti in momentul in care aprindeti un LED rosu sau verde. Insa, spre deosebire de lumina acestor LED-uri care are o arie de distributie radiala, laserul este practic un fascicul concentrat de lumina intr-un singur punct. Lumina este formata din fotoni (particule incarcate cu energie similare electronilor ce transporta energia de diferite vibratii care rezulta in culoarea luminii), iar daca in cazul unui bec, acesti fotoni se deplaseaza in toate directiile, in cazul unui laser, acestia sunt concentrati intr-un fascicul condensat pe un singur punct.

Cine nu s-a jucat cu lupa in soare? Energia luminii este foarte puternica, iar daca este concentrata in mod corect, aceasta poate taia metale cu grosimi chiar si de cativa zeci de centimentri. Echipamentele firmei de gravura laser Bucuresti Gipsi Impex folosesc fascicule puternice de fotoni care pot actiona asupra diferitelor suprafete exact cum ar actiona si o freza mecanica. Dar, pe langa asta, cu ajutorul laserului se pot realiza si adevarate minuni ale gravurii.

Mai mult decat gravura laser

Cuburile din plexiglass gravate in 3D sunt ultima tendinta in domeniul personalizarii cu laser. Pentru a creea astfel de modele 3D echipamentul de gravura laser creaza mai multe puncte prin care se traseaza modelul grafic. Aceste obiecte din plexiglass cu model sunt cel mai bine puse in evidenta prin proiectarea unei lumini. Astfel, datorita luminii, modelul din interiorul cubului este mult mai vizibila.

Ca si o concluzie, putem spune ca domeniul personalizarii s-a extins foarte mult de la aparitia echipamentelor similare cu cele pe care firma de gravura laser Bucuresti Gipsi Impex le are. Acestea au deschis orizontul pentru noi tehnici de a grava diferite modele pe o arie extinsa de suprafete. Cu ajutorul laserului pot fi gravate suprafete cum ar fi cele din piele, sticla, metale, plasticuri si multe altele. Daca la folosirea frezei (standard sau diamantate) exista diferite riscuri mecanice, laserul elimina aceste posibilitati.

Firma de gravura laser Bucuresti Gipsi Impex va ofera posibilitatea de a personaliza practic orice obiect, fie ca doriti sa faceti un cadou pentru persoana iubita sau pentru cineva drag, noi va stam la dispozitie cu cele mai rapide servicii de personalizare dar si de productie de plachete informative, gravura pentru suporturi de carti de vizita, precum si cu servicii de personalizare tricouri sau obiecte. Va asteptam cu drag!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.